Dětské elektrické auto Audi TT Quattro

164
24.8.11 13:42

Audi TT quattro dětské elektrické auto

Máte někdo osobní zkušenost s tímhle autíčkem? Uvažuju o koupi k vánocům.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65400
24.8.11 13:48

Taky jsem o něm uvažovala,ale pak jsem ho nekupovala…jen at má něco,na čem musí makat a šlapat :-D
Ale myslím,že sem chodí jedna maminka,co je prodává,tak se snad ozve a písne ti k tomu víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
24.8.11 14:10

Tak to je super auto!!!!Díky za tip na darek k Vánocům :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.8.11 15:10

Já je prodávám :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.8.11 15:11
trumbelín píše:
Máte někdo osobní zkušenost s tímhle autíčkem? Uvažuju o koupi k vánocům.....

A kde jsi našla tuhle fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.8.11 15:26

Je, to je fakt hezky auticko. Taky me zajima. Co takhle nejake podrobnosti, napr. do kolika kg je, jak dlouho vydrzi po nabiti, jak dlouho se napaji baterie, max. rychlost, kde se vyrabi, ev. zda se da nekde videt nazivo…
Vim, ze toho chci asi trosku moc, ale proc to nezkusit, ze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.11 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.8.11 16:05

tyyy vado, tohle je moje nejmilovanejsi auto 8-o skoda, ze kluci uz jsou pres limit…ovsem kdyz ho koupim neterince, tak me segra uskrti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
24.8.11 16:40

Auto má náhon jen na jedno kolo, takže nějaké velké kopce to určitě nevyjede. Je to spíš na rovinu.Po nabití by mělo vydržet tak dvě hodiny v kuse jezdit, ale to žádné dítě nejezdí, takže nám vydrželo vždy celý den a někdy i víc.Nabíjeli jsme jen přes noc a doba nabití nesmí přesáhnout 16 hodin.Ještě je v červené barvě a v bílé.A je spousta druhů těchto autíček a motorek.Na fotce jsou mému synovi 3 roky a určitě nedoporučuji to auto kupovat dítěti staršímu 4 let.Už by ho moc nevyužil.Sice výrobce píše, že je i na starší děti a že je až do 40kg, ale je to nesmysl.Tak do 25kg. Vyrábí to Čína, tak jako všechno ostatní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
25.8.11 16:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.8.11 19:40

Já ji mám tak za 3250,– + 180,– dobírka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Z57
8.5.12 20:49

Audi TT pro děti

Dobrý den, můžete mi prosím říci po zkušenostech s dětským autíčkem Audi TT, zda-li dvouleté dítě cca. 80 cm. dosáhne na pedály? Chtěla bych ho jako dárek k druhým narozeninám a nerada bych, aby autíčko čekalo, až klouček vyroste :D Moc děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
9954
8.5.12 20:52

Dobrý den.
Ano, na pedály dítě dostane v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
biene
22.8.12 21:48

už nikdy !!!

Koupili jsme synkovi auto BMW (jako je to audi tt, stejný výrobce, jen jiný vzhled).Po týdnu užívání se nám rozpadla přední poloosa, pak nám praskla zadní kola ve svárech, a aby toho nebylo málo, dnes nám praskla i zadní poloosa. Přední osu jsme nechali zavařit, zbytek jdu reklamovat :-(((jo a nedrží tam světla přední, takže než se s autem začne jezdit, nechte si světla přilepit. A to bych chtěla upozornit, že syn ná 15 kg a jezdí po asfaltové, absolutně rovné silnici bez děr!!! A když jsme auto koupili, tak už přišlo poškrábané s promáčklými plasty na karoserii…docela smutné. jo a s poštovným nás vyšlo na 6270 Kč…ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI, JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE a hlavně v takovém autě, kde za jízdy bežně odpadá kde co, jde hlavně o zdraví dítěte…:-(((

• Citovat
  • Upravit
9954
22.8.12 21:59
@biene píše:
Koupili jsme synkovi auto BMW (jako je to audi tt, stejný výrobce, jen jiný vzhled).Po týdnu užívání se nám rozpadla přední poloosa, pak nám praskla zadní kola ve svárech, a aby toho nebylo málo, dnes nám praskla i zadní poloosa. Přední osu jsme nechali zavařit, zbytek jdu reklamovat :-(((jo a nedrží tam světla přední, takže než se s autem začne jezdit, nechte si světla přilepit. A to bych chtěla upozornit, že syn ná 15 kg a jezdí po asfaltové, absolutně rovné silnici bez děr!!! A když jsme auto koupili, tak už přišlo poškrábané s promáčklými plasty na karoserii…docela smutné. jo a s poštovným nás vyšlo na 6270 Kč…ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI, JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE a hlavně v takovém autě, kde za jízdy bežně odpadá kde co, jde hlavně o zdraví dítěte…:-(((

Tak to jsi měla velkou smůlu. Asi jsi naletěla nějakému podvodníkovi a koupila jsi nějaký šmejd a nebo jste si mohli koupit auto, které už bylo opravené a vy jste to ani nevěděli. Už i ta cena je hrozná, protože za 6270,– i s poštovným se dají už krásně koupit dvoumístná autíčka a kvalitní. Třeba BMW dvoumístné je za 5100,– + 190,– poštovné. Takže tady prosím nehaň toto autíčko. Já prodala těchto aut spoustu a ještě jsem neměla reklamaci, že by něco odpadlo z auta. A za kvalitu těchto autíček co prodávám si stojím :pankac: :pankac: :pankac: Sama pro svého prcka mám tyto vozítka a jsme spokojení. A plno zákazníků píše jen samou chválu. Můžu ti ukázat moje hodnocení na mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí