Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte někdo osobní zkušenost s tímhle autíčkem? Uvažuju o koupi k vánocům.....
Taky jsem o něm uvažovala,ale pak jsem ho nekupovala…jen at má něco,na čem musí makat a šlapat ![]()
Ale myslím,že sem chodí jedna maminka,co je prodává,tak se snad ozve a písne ti k tomu víc
trumbelín píše:
Máte někdo osobní zkušenost s tímhle autíčkem? Uvažuju o koupi k vánocům.....
A kde jsi našla tuhle fotku?
Je, to je fakt hezky auticko. Taky me zajima. Co takhle nejake podrobnosti, napr. do kolika kg je, jak dlouho vydrzi po nabiti, jak dlouho se napaji baterie, max. rychlost, kde se vyrabi, ev. zda se da nekde videt nazivo…
Vim, ze toho chci asi trosku moc, ale proc to nezkusit, ze? ![]()
tyyy vado, tohle je moje nejmilovanejsi auto
skoda, ze kluci uz jsou pres limit…ovsem kdyz ho koupim neterince, tak me segra uskrti
![]()
Auto má náhon jen na jedno kolo, takže nějaké velké kopce to určitě nevyjede. Je to spíš na rovinu.Po nabití by mělo vydržet tak dvě hodiny v kuse jezdit, ale to žádné dítě nejezdí, takže nám vydrželo vždy celý den a někdy i víc.Nabíjeli jsme jen přes noc a doba nabití nesmí přesáhnout 16 hodin.Ještě je v červené barvě a v bílé.A je spousta druhů těchto autíček a motorek.Na fotce jsou mému synovi 3 roky a určitě nedoporučuji to auto kupovat dítěti staršímu 4 let.Už by ho moc nevyužil.Sice výrobce píše, že je i na starší děti a že je až do 40kg, ale je to nesmysl.Tak do 25kg. Vyrábí to Čína, tak jako všechno ostatní ![]()
Dobrý den, můžete mi prosím říci po zkušenostech s dětským autíčkem Audi TT, zda-li dvouleté dítě cca. 80 cm. dosáhne na pedály? Chtěla bych ho jako dárek k druhým narozeninám a nerada bych, aby autíčko čekalo, až klouček vyroste
Moc děkuji za odpověď.
Koupili jsme synkovi auto BMW (jako je to audi tt, stejný výrobce, jen jiný vzhled).Po týdnu užívání se nám rozpadla přední poloosa, pak nám praskla zadní kola ve svárech, a aby toho nebylo málo, dnes nám praskla i zadní poloosa. Přední osu jsme nechali zavařit, zbytek jdu reklamovat
jo a nedrží tam světla přední, takže než se s autem začne jezdit, nechte si světla přilepit. A to bych chtěla upozornit, že syn ná 15 kg a jezdí po asfaltové, absolutně rovné silnici bez děr!!! A když jsme auto koupili, tak už přišlo poškrábané s promáčklými plasty na karoserii…docela smutné. jo a s poštovným nás vyšlo na 6270 Kč…ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI, JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE a hlavně v takovém autě, kde za jízdy bežně odpadá kde co, jde hlavně o zdraví dítěte…:-(((
@biene píše:
Koupili jsme synkovi auto BMW (jako je to audi tt, stejný výrobce, jen jiný vzhled).Po týdnu užívání se nám rozpadla přední poloosa, pak nám praskla zadní kola ve svárech, a aby toho nebylo málo, dnes nám praskla i zadní poloosa. Přední osu jsme nechali zavařit, zbytek jdu reklamovatjo a nedrží tam světla přední, takže než se s autem začne jezdit, nechte si světla přilepit. A to bych chtěla upozornit, že syn ná 15 kg a jezdí po asfaltové, absolutně rovné silnici bez děr!!! A když jsme auto koupili, tak už přišlo poškrábané s promáčklými plasty na karoserii…docela smutné. jo a s poštovným nás vyšlo na 6270 Kč…ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI, JSOU TO VYHOZENÉ PENÍZE a hlavně v takovém autě, kde za jízdy bežně odpadá kde co, jde hlavně o zdraví dítěte…:-(((
Tak to jsi měla velkou smůlu. Asi jsi naletěla nějakému podvodníkovi a koupila jsi nějaký šmejd a nebo jste si mohli koupit auto, které už bylo opravené a vy jste to ani nevěděli. Už i ta cena je hrozná, protože za 6270,– i s poštovným se dají už krásně koupit dvoumístná autíčka a kvalitní. Třeba BMW dvoumístné je za 5100,– + 190,– poštovné. Takže tady prosím nehaň toto autíčko. Já prodala těchto aut spoustu a ještě jsem neměla reklamaci, že by něco odpadlo z auta. A za kvalitu těchto autíček co prodávám si stojím
Sama pro svého prcka mám tyto vozítka a jsme spokojení. A plno zákazníků píše jen samou chválu. Můžu ti ukázat moje hodnocení na mimibazaru.