Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@biene píše:
Nehaním auta, co ty prodavas.jen popisuji moji zkusenost s autem. nevim, jestli jsem naletela podvodnikovy nebo ne.auto jsem kupovala na medetatko jako uplne nove.tak jsem zvedava, jak se prodejce postavi k reklamaci. jinak to hold budem resit jinov cestou.pak dam vedet, nakolik adekvatni prodejce to je
No, já prodávám zřejmě ta samá auta co sis kouila, jestliže píšeš, že je to samé jako Audi tt akorát BMW. Vím jak to auto vypadá. Ale není to tím, že by ta autíčka byla špatná, ale natrefila jsi na špatný kus. A psala jsi, že už nikdy více a ať si přilepí nejdřív světla. Takže si haněla všechny ty auta a ne že ne. Ale já to řešit nebudu, je mně to jedno ![]()
Asi te to zivi, co? chapu…nazor na tyto auta zmenim v ten moment, az mi prodejce da jiny auto a to bude o. k.a rekne, jo byl to smejd, to se stava…tady mas jiny…soused dela reportaze pro televizi.tak uz premyslel, ze bude mit tema…uvidime. prodavacka se mi jevila jako velmi solidni a rozumna pani, tak snad se domluvime:-)
Ty už jsi to auto měla reklamovat hned, jakmile jsi ho dostala poškozené. Psala jsi, že bylo poškrábané a promačkané. A ta cena je hrozná. Jak jsi to vůbec mohla koupit? Copak se nemůžeš podívat kolik to auto stojí jinde??? Běžně ho seženeš už za 2990,– + 180,– poštovné
A věřím tomu, že když si koupíš to auto jinde a to samé, tak spokojená budeš ![]()
Mz mame auto bmw s radiem pro dva. rikam. uvidime jak se zachova prodejce. kdyztak se na auto necha udelat znal. posudek a pak pres urady…dam vedet. pa
Btw.to auto jsem reklamovala.mam to pisemne i s radou fotek
@Tomikate Blíží se Vánoce, uvažovala jsem o koupi klasického autíčka na ovládání, ale toto „maličko“ větší mi připadá docela fajn.
Vzhledem k tomu, že tato diskuze je již delší dobu neaktivní, prosím o novější zkušenosti všechny uživatele, co autíčko mají. Co byste doporučili?
Dcera měla nedávno 3 roky (váží 13kg), má i mladšího bráchu, takže by bylo možná fajn 2 místné. Jaké jsou aktuální trendy a co teď frčí? Na co si dát při výběru pozor?
Děkuji
Zdravím.
Tyhle autčka jsou vborné pokud jo děti maléa máe rovný terén.
Taky jedno máme. Bylo dobré. Při starších dětech nestač baerky, ani 2 otorky na pohou. Proto jsem provedl přestavbu. a výsledek je tenhle.
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Nehaním auta, co ty prodavas.jen popisuji moji zkusenost s autem. nevim, jestli jsem naletela podvodnikovy nebo ne.auto jsem kupovala na medetatko jako uplne nove.tak jsem zvedava, jak se prodejce postavi k reklamaci. jinak to hold budem resit jinov cestou.pak dam vedet, nakolik adekvatni prodejce to je