Dětské elektrické auto Audi TT Quattro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
biene
22.8.12 22:35

Nehaním auta, co ty prodavas.jen popisuji moji zkusenost s autem. nevim, jestli jsem naletela podvodnikovy nebo ne.auto jsem kupovala na medetatko jako uplne nove.tak jsem zvedava, jak se prodejce postavi k reklamaci. jinak to hold budem resit jinov cestou.pak dam vedet, nakolik adekvatni prodejce to je :-))

• Citovat
  • Upravit
biene
22.8.12 22:39

Oprava na mojedetatko :-)))

• Citovat
  • Upravit
9954
22.8.12 22:39
@biene píše:
Nehaním auta, co ty prodavas.jen popisuji moji zkusenost s autem. nevim, jestli jsem naletela podvodnikovy nebo ne.auto jsem kupovala na medetatko jako uplne nove.tak jsem zvedava, jak se prodejce postavi k reklamaci. jinak to hold budem resit jinov cestou.pak dam vedet, nakolik adekvatni prodejce to je :-))

No, já prodávám zřejmě ta samá auta co sis kouila, jestliže píšeš, že je to samé jako Audi tt akorát BMW. Vím jak to auto vypadá. Ale není to tím, že by ta autíčka byla špatná, ale natrefila jsi na špatný kus. A psala jsi, že už nikdy více a ať si přilepí nejdřív světla. Takže si haněla všechny ty auta a ne že ne. Ale já to řešit nebudu, je mně to jedno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
22.8.12 22:41

Máš zřejmě toto auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
biene
22.8.12 22:58

Asi te to zivi, co? chapu…nazor na tyto auta zmenim v ten moment, az mi prodejce da jiny auto a to bude o. k.a rekne, jo byl to smejd, to se stava…tady mas jiny…soused dela reportaze pro televizi.tak uz premyslel, ze bude mit tema…uvidime. prodavacka se mi jevila jako velmi solidni a rozumna pani, tak snad se domluvime:-)

• Citovat
  • Upravit
biene
22.8.12 23:08

Kazdopadne dam vedet, jak to dopadlo. dobrou…

• Citovat
  • Upravit
9954
22.8.12 23:11

Ty už jsi to auto měla reklamovat hned, jakmile jsi ho dostala poškozené. Psala jsi, že bylo poškrábané a promačkané. A ta cena je hrozná. Jak jsi to vůbec mohla koupit? Copak se nemůžeš podívat kolik to auto stojí jinde??? Běžně ho seženeš už za 2990,– + 180,– poštovné :lol: A věřím tomu, že když si koupíš to auto jinde a to samé, tak spokojená budeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
biene
22.8.12 23:23

Mz mame auto bmw s radiem pro dva. rikam. uvidime jak se zachova prodejce. kdyztak se na auto necha udelat znal. posudek a pak pres urady…dam vedet. pa

• Citovat
  • Upravit
biene
22.8.12 23:25

Btw.to auto jsem reklamovala.mam to pisemne i s radou fotek

• Citovat
  • Upravit
9954
22.8.12 23:32
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
biene
22.8.12 23:36

Diky;-)pak dam vedet, jak jsem dopadla. dobrot noc:-)

• Citovat
  • Upravit
5199
21.10.15 10:23

@Tomikate Blíží se Vánoce, uvažovala jsem o koupi klasického autíčka na ovládání, ale toto „maličko“ větší mi připadá docela fajn.
Vzhledem k tomu, že tato diskuze je již delší dobu neaktivní, prosím o novější zkušenosti všechny uživatele, co autíčko mají. Co byste doporučili?

Dcera měla nedávno 3 roky (váží 13kg), má i mladšího bráchu, takže by bylo možná fajn 2 místné. Jaké jsou aktuální trendy a co teď frčí? Na co si dát při výběru pozor?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.15 13:42

Zdravím.
Tyhle autčka jsou vborné pokud jo děti maléa máe rovný terén.
Taky jedno máme. Bylo dobré. Při starších dětech nestač baerky, ani 2 otorky na pohou. Proto jsem provedl přestavbu. a výsledek je tenhle.

https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí