Šlapací traktor, jak naučit jezdit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
5.1.13 13:03

Šlapací traktor, jak naučit jezdit

Ahoj
dvojčata dostala šlapací traktor, neumí na něm jezdit a já prostě tahat nebudu a nebudu.
Manžel tvrdí, že to ušlápnout musí, když unesou svoje tělo (no to fakt nevím), já si tím jistá nejsem. Každopádně nevím, jak naučit to, že musí zabrat jednou a pak druhou nohou??
poradíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
5.1.13 13:25

Ahoj, a kolik je klukům? Našim to nešlo pomalu ani ve čtyřech letech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5552
5.1.13 13:30

Ahoj, syn dostal šlapací traktor na 2. narozeniny. Začal ho bavit teprve ve 4 letech, kdy už bravurně jezdil na kole bez postranních koleček. Ty dva roky se na něm jen nechával vozit a nebo se snažil odrážet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
5.1.13 14:05

Ahoj ja si myslim, ze ten traktor dvoulety neuslapne. U nas ho maji sousedi a můj syn ho neuslapne ani v 5-ti letech. Nekde jsem cetla, ze je to kvuli tomu, ze ty slapky nejsou pod ditetem, ale vepredu. Myslim, ze nejakou dobu potrva, nez nebudete muset tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.1.13 14:20

Ahojky!
No, náš malej už má traktůrek taky asi od května, ale na to, než ho ušlápne, si
ještě tak určitě rok ušlápne. Když jsem se o tom bavila se sousedkou, říkala, že jejich malej to ušlápnul až po 4. roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.1.13 14:21

@Loudalka
My teda vybírali traktůrek přávě takovej, aby měl prcek šlapky pod sebou, ne
ve předu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.1.13 14:31

Tak máma koupila traktůrek Kubíkovi ve 2 letech ale malej na něm řádil po 4 roce. Před tím to neušlápl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
5.1.13 14:58

Aďa má tři v březnu a traktor taky neušlápne. Jak naučit šlapat taky nevím, ještě na to nemá svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
5.1.13 15:00

Já si nemyslím, že je třeba to ty raubíře nějak učit. Až na to budou mít sílu, zvládnou to úplně sami bez jakýchkoliv našich instrukcí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.1.13 17:26

AHoj,
syn ho taky dostal ke 3 narozkám a nešlape a nešlape. Už jsem ukazovala, pomáhala a stejně nic. Přitom je to traktor od 2-4let, tak by to zvládnout měl. Jenže nezvládne, ani dcera, radši se navzájem tlačí a odráží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.1.13 17:31

Taky si myslim, ze to neuslapnou. spousta tehle vozitek vypada tak krasne, ale deti to ve veku, pro ktery je to urceny malokdy uslapnou. zlate stare trikolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.1.13 22:28

Ono taky záleží na traktoru.Ten co máme, sice vypadá krásně, ale neušlápne ho skoro žádné dítě. A už to zkoušelo hodně dětí od 2 do 10 let a nic. Z mírného kopce jo ale na rovině prostě nejede!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí