Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
dvojčata dostala šlapací traktor, neumí na něm jezdit a já prostě tahat nebudu a nebudu.
Manžel tvrdí, že to ušlápnout musí, když unesou svoje tělo (no to fakt nevím), já si tím jistá nejsem. Každopádně nevím, jak naučit to, že musí zabrat jednou a pak druhou nohou??
poradíte
Ahoj, a kolik je klukům? Našim to nešlo pomalu ani ve čtyřech letech ![]()
Ahoj, syn dostal šlapací traktor na 2. narozeniny. Začal ho bavit teprve ve 4 letech, kdy už bravurně jezdil na kole bez postranních koleček. Ty dva roky se na něm jen nechával vozit a nebo se snažil odrážet. ![]()
Ahoj ja si myslim, ze ten traktor dvoulety neuslapne. U nas ho maji sousedi a můj syn ho neuslapne ani v 5-ti letech. Nekde jsem cetla, ze je to kvuli tomu, ze ty slapky nejsou pod ditetem, ale vepredu. Myslim, ze nejakou dobu potrva, nez nebudete muset tahat.
Ahojky!
No, náš malej už má traktůrek taky asi od května, ale na to, než ho ušlápne, si
ještě tak určitě rok ušlápne. Když jsem se o tom bavila se sousedkou, říkala, že jejich malej to ušlápnul až po 4. roce.
@Loudalka
My teda vybírali traktůrek přávě takovej, aby měl prcek šlapky pod sebou, ne
ve předu.
Tak máma koupila traktůrek Kubíkovi ve 2 letech ale malej na něm řádil po 4 roce. Před tím to neušlápl ![]()
Aďa má tři v březnu a traktor taky neušlápne. Jak naučit šlapat taky nevím, ještě na to nemá svaly.
Já si nemyslím, že je třeba to ty raubíře nějak učit. Až na to budou mít sílu, zvládnou to úplně sami bez jakýchkoliv našich instrukcí. ![]()
AHoj,
syn ho taky dostal ke 3 narozkám a nešlape a nešlape. Už jsem ukazovala, pomáhala a stejně nic. Přitom je to traktor od 2-4let, tak by to zvládnout měl. Jenže nezvládne, ani dcera, radši se navzájem tlačí a odráží ![]()
Taky si myslim, ze to neuslapnou. spousta tehle vozitek vypada tak krasne, ale deti to ve veku, pro ktery je to urceny malokdy uslapnou. zlate stare trikolky..
Ono taky záleží na traktoru.Ten co máme, sice vypadá krásně, ale neušlápne ho skoro žádné dítě. A už to zkoušelo hodně dětí od 2 do 10 let a nic. Z mírného kopce jo ale na rovině prostě nejede!!!