Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím o radu. Jsme pozvaní na slavnostní večeři u příležitosti výročí založení firmy. Nikdy jsem na takové akci nebyla, tak nevím, jaké šaty na sebe - malé černé, koktejlky? Dresscode zatím předepsaný není, ale oficiální pozvánku dostaneme až 10 dní před akcí (což mi přijde na shánění šatů dost pozdě). Poradíte? (ještě doplním - jsem štíhlá, vyšší blondýnka, nosím vel. 36/38, věk 35+) ![]()
Ano, vzala bych si klasiku: černé koktejlky + bych to trochu rozbila výraznějším šperkem, naušnicemi ![]()
Černé šaty bude mít každá žena, bylo by to jak na pohřbu. Zvolila bych raději tmavě modré, mírně nad kolena.
Některé ve stylu „malé černé“. takže klidně i tmavě modré, klidně i s decentním vzorem atd.
Ja bych sla v cervenych. Podle popisu jsi pekna zenska, nemas se za co stydet. V cervene paradne vyniknes
a nebudes za dalsi nudnou patronku. Alespon budou tvemu muzi ostatni chlapi zavidet
![]()
Pockala bych na pozvanku, chodim na takove akce bezne a univerzalni saty nejsou. Zalezi, jaka forma te vecere to bude, zalezi i co je to za firmu. Neco jineho je vyrobni podnik a neco jineho treba auditorska spolecnost. Nic univerzalniho neexistuje, zaklad je mit ve skrini jedny pouzdrovky, jedny koktejlky a jedny dlouhe saty.