Oblékání miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
30.8.16 11:09

Oblékání maminka

Maminky jak oblékáte v těchto teplech své dvouměsíční miminko? Když jdeme ven tak dám body s krátkým rukávem a ponožky a přikriji ji plinkou nebo lehkou dečkou. když pofukuje tak dáme delší oblečení. Doma máme teplo tak ji dáváme ponožky a body, kdyz se ochladí dáme kalhoty nebo dlouhý rukáv a furt je přikrytá. Nekolik lidí do mne hučí furt že ji musí být zima…přitom je teplá a barvicku má krásně zdravou jak se říká…když jsem ji zkusila dát ještě tenký kabátek a kalhoty a cepku jak rádi ostatní tak se mi zdála dost tepla na dotek a byla trochu červená…jaký máte vy názor oblikam ji málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
30.8.16 11:14

My jsme malého oblékali stejně. Zatím musím zaklepat - je mu 16 měsíců a nebyl nemocný. Také jsme poslouchali, že ho oblékáme málo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
30.8.16 11:18

Obecně prý matky své děti oblékají moc teple a přehřívají je, což je špatně! Dej na svůj instinkt. Pokud je teploučká a spokojená, tak jí zima není.
Na ostatní se vykašli. Přehřátí je rozhodně víc nebezpečné než troška chladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:24
@MyDestinka píše:
My jsme malého oblékali stejně. Zatím musím zaklepat - je mu 16 měsíců a nebyl nemocný. Také jsme poslouchali, že ho oblékáme málo :kytka:

A když jste měli třeba mimo kočárek kde nesvítilo třeba jako v náručí prikrivali jste? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:26
@quinsley píše:
Obecně prý matky své děti oblékají moc teple a přehřívají je, což je špatně! Dej na svůj instinkt. Pokud je teploučká a spokojená, tak jí zima není.
Na ostatní se vykašli. Přehřátí je rozhodně víc nebezpečné než troška chladu.

Právě také si myslím…kdyby ji bylo chladno tak by třeba ani nespala ale když je takhle v kočárku tak spí x hodin v kuse a ani se nehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
30.8.16 11:27

Taky pořád poslouchám že i teď mám dávat čepičku apod. Že malou oblíkám málo. Oblíkám podle svého úsudku a vždy sebou nosim náhradní oblečení a deku kdyby náhodou. Takže ať si každej říká co chce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
30.8.16 11:28

Já jsem asi ten druhý extrem, dcerka nosila jen plinku a prikryta plinou kdyz spala. Maximalne body, když se ochladilo. Tak jak jsem oblečená ja, tak i moje deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:31
@pamelka20 píše:
Taky pořád poslouchám že i teď mám dávat čepičku apod. Že malou oblíkám málo. Oblíkám podle svého úsudku a vždy sebou nosim náhradní oblečení a deku kdyby náhodou. Takže ať si každej říká co chce. :mrgreen:

Jsme na tom stejně pořád dej jí čepičku :lol: ale na co když do kočárku ji netáhne a je teplo…samozřejmě když třeba se ochladí tak ano ale jinak mi přijde zbytečné i když nemá vlásky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:33
@xjuklickova píše:
Já jsem asi ten druhý extrem, dcerka nosila jen plinku a prikryta plinou kdyz spala. Maximalne body, když se ochladilo. Tak jak jsem oblečená ja, tak i moje deti.

To mi říkají všichni ať ji oblikam podle sebe ale to kdybych udělala tak se upeče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
30.8.16 11:36

@Michaela65 mimča nejsou hooupý a když jim bude zima samy se ozvou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
30.8.16 11:36

Malý ma skoro šest týdnu. Venku ma body s krátkým, ponožky a lehkou decku. Doma jen to body. Čepička by ho asi uvarila v tomhle vedru :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:39
@Tichošlápek píše:
Malý ma skoro šest týdnu. Venku ma body s krátkým, ponožky a lehkou decku. Doma jen to body. Čepička by ho asi uvarila v tomhle vedru :))

To máme stejně jen doma prikrivame plinou protože se malý spí lépe když na sobě něco cítí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 11:39
@Tichošlápek píše:
Malý ma skoro šest týdnu. Venku ma body s krátkým, ponožky a lehkou decku. Doma jen to body. Čepička by ho asi uvarila v tomhle vedru :))

To máme stejně jen doma prikrivame plinou protože se malý spí lépe když na sobě něco cítí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
30.8.16 11:41

@Michaela65 myslim ze oblikas tak akorát. ;-) ja taky pořád posloucham, ze mam deti malo obleceny, hlavne od svagrove. Ale jejim klukum tece ryma 10 mesicu v roce a memu jsou dva roky a mel rymu jednou, mladsi je 9 mesicu a je zdrava jak ripa.
Jak pise @xjuklickova oblekam deti podle toho jak obleknu sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
30.8.16 11:47

Ahoj, dej na svůj instinkt. Upřímně já rodila v prosinci a už v porodnici jsme měly otevřena okna obě maminky jsme byly spis chladnomilky. Moje okolí a rodina na mne dlouho koukala blbe ale malého jsem nikdy nenavlikala. Prostě teple nožičky a ručičky když byly OK když ne přidala se vrstva, v kočárku jsem sahala na zátylek nesmí byt studený ani horky pak je miminko oblečené tak akorát.
V tvém případě si myslím ze dle aktuálního počasí co bylo si oblékala adekvatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková