Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, jdu si pro radu. Dcera nechce nosit džíny, protože ji tlačí, legíny, protože je má obtažené…prostě pořád něco.
Do školy v teplácích nemůže, tak jdu na radu, co jí mám pořídit. Jde do druhé třídy.
Má velikost 122 - 128, není hubená, spíš pevně stavěná. Sukně nenosí, jde mi vyloženě o kalhoty. Když dáte i odkazy, budu ráda ![]()
Ještě dodám, že je to truc kluka, tak asi spíš něco sportovnějšího, je pořád v pohybu.
@laducha i strečové džíny ji vadí?? Ty jsou přeci pohodlné jak tepláky ![]()
@Mexie I strečové. Bude chodit nahatá ![]()
@lleennttiillkkaa Jdu po nějakých mrknout, dík ![]()
Dneska to bylo jako výprava do války, to ji tlačí, to ji táhne, v tom nemůže dýchat…když byla malá, dělala mi to u kalhotek ![]()
@hofka píše:
Tak nejsou jenom džíny a legíny:-)
No to já vím, potřebovala bych asi něco bavlněného, co nevypadá jako tepláky a v čem vydrží sedět 4 - 5 hodin ![]()
Kalhoty na styl haremek. Jsou pohodlně a hezké. V pase na gumu, ideální.
@terinka4444 píše:
No a ty džíny, co mají ten pružný pas, ten náplet v pase?
Zkusím po něčem mrknout
. Nejlepší by bylo, kdyby to mohla vyzkoušet.
Soucitim, desetilety syn je taky takovy
Vse ho bolí skrti, tlačí, nesnese polokosile, košile, kalhoty jen s pruznym napletem, všemu stříhá cedulky.Ve finále střídá dvoje kalhoty a 3 trička, zbytek oblečení zustava ve skříni nedotceny.
Je hubené sportovní postavy, u nej je problém hlavně psychický, pokud se to bude stupňovat, tak přemýšlím, ze to budeme muset jit nekam řešit
![]()
Příspěvek upraven 16.08.16 v 20:03
Já jsem tedy byla nakupovat dneska oblečení pro kluky, ale koupila jsem jim kalhoty, které se tváří jako džíny, ale jsou pohodlné jako tepláky. Jsou z nich nadšení, protože jim to netlačí na intimních místech ![]()
@Laducha-také budem mít druháka, u nás je zas problém s knoflíkama.. ale rifle nevadí, má je větší poněvadž je hubeňour a když má malé jsou krátké, tak má většinou větší má teď z Lidlu a super jsou jemné, netlačí, ale zkusila bych třeba plátěné, což by ještě v září mohla, sofčel až bude chladněji, manžestráčky, ale zkusit třeba volnější střih, třeba až uvidí, co mají kamarádky, bude to chtí také, i když syn si nosí také co chce on a je mu fuk, co mají druzí. V tescu FF mívají pěkné věci nebo ten Lidl když je akce, tak ať něco vyberete a jste obě spokojené, no a za pár dní nám to už opět začne, strašně to uteklo..