Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@laducha píše:
Já mám prd vílu, z tábora si dovezla vrtulník
Se nediv má 3(nebo 2 teď si nejsem jistá
) bráchy a matku bojovnici. Je to prostě statečná žínka.
Mě napadá jako dobrá školní verze overal
Sama je nosím nejradši
@ProfZav píše:
Kalhoty na styl haremek. Jsou pohodlně a hezké. V pase na gumu, ideální.
to hezké myslíš fakt vážně??? vždyť to má rozkrok mezi koleny… zrovna tyto kalhoty se mi extrémě nelíbí. Ale souhlasím s tím, že pohodlné budou.
zakladatelko, zkusila bych nějaké plátěné kalhoty, v zimě manžestráky a nebo typ džegíny. Bojovaly jsme takto s dcerou, ona je sice velký hubeňour, ale jeden čas mi nechtěla nosit slim kalhoty a ze všeho ostatního vypadávala. Teď je u nás hitovka legíny a sukně nebo šaty, tak to docela jde. Na ní sehnat kalhoty je přímo utrpení, musí chodit se mnou a zkoušet.
@lleennttiillkkaa píše:
Se nediv má 3(nebo 2 teď si nejsem jistá) bráchy a matku bojovnici. Je to prostě statečná žínka.
Má dva bráchy (26 a 22) a já dělám doma chlapa i ženskou najednou, prostě jí tu chybí ten holčičí vzor ![]()
@nozu Rozkrok u kolen se mi taky moc nelíbí, ale trochu snížený sed jo.
Sukni měla první a poslední školní den, jinak ne, nechová se moc jako dáma a po stromech se v sukni špatně leze ![]()
Děkuji všem za rady ![]()
@nozu Ja ale nemyslím takove ty nasravacky, ale plátěné volná kalhoty třeba s nohavicemi na gumu, dámské mají třeba v Lidlu nebo HM a kamarádky mají z HM i dětské a jsou pěkné a fakt pohodlné, holky v tom lítají jak v reklamách, ale parádu s tím udělají. A nemají rozkrok u kolen.
A mimochodem představ si, ze lidem se líbí různé věci. To je, viď.
@laducha jinak bych udělala to, co tu někdo radil. Obejdi s ní pár obchodů, asi jí to teda jako neholčičí holku zničí nervy a ať si vybere sama.
Ladu, co tohle? http://www.zabasport.cz/…boys--444559 sice pisou klucici, ale prijdou mi unisex…a kdyz k nim bude mit nejake pekne triko…mam je pro Matesa do skoly, z naprosto stejnych duvodu- v pase aby nebyl knoflik azip, prtz to tlaci a rifle jsou pitome, nemuze se podrbat ( radsi snad nechci vedet, KDE se chce drbat
) a uprimne, u tohohle me ani tak neboli, kdyz v tom lita po ctyrech o prestavkach ( coz me u riflik za 8-9 stovek bolelo hodne
)
@TerezkaM píše:
Mě napadá jako dobrá školní verze overalSama je nosím nejradši
jak se v tom chodi curat?
moc si neumim predstavit skolni holcicku jit na wc…ale treba slecny nejsou takova vohrabla jako ja, co bych si to prislapla, prisedla, pricurala a ve finale jeste prisplachla ![]()
@laducha a ten material je fakt super, mekoucky, prijemny, my je objednavali ze sportsdirectu z Anglie, pak jsem zjistila, ze se daji za velmi podobnou cenu objednat i tady, tak uz ma dalsi nahradi, drahousek ![]()
@Zuziky Zcela jednoduše. Celý si to odshora vyslíkneš ke kolenům. Kolikrát je to rychlejší než rozepínat kalhoty
Ano, nastávají jisté trapné momenty, například když pod některé letní verze nenosím podprsenku a jdu na wc třeba v restauraci
Ale mně se třeba hůř chodí čůrat v silonkách.. Nikdy nevím, kam s těma šatama ![]()