Nosili byste bílé naušnice?

1.8.16 18:33

Nosili by ste biele nausnice?

Strasne nutne som musela vyskusat novy vzor, ale mala som po ruke len biely kordonet. A teraz rozmyslam… daju sa nosit biele nausnice aj inde nez len na svadbu? Take, trochu vacsie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
1.8.16 18:42

Určitě, je to elegantní a bílá je neutrální, proč ne… samozřejmě šaty musí být taky v tomhle stylu, k džínám to bude asi vypadat trochu nepatřičně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.8.16 18:45
@Akivasha píše:
Určitě, je to elegantní a bílá je neutrální, proč ne… samozřejmě šaty musí být taky v tomhle stylu, k džínám to bude asi vypadat trochu nepatřičně.

Tak já bych to zas klidně k džínám vzala…mám černý vlasy, takže vyčesat culík, džíny a volnou bílou halenu/tuniku…třeba s krajkou…bílé balerínky, kabelku…A pádím ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
1.8.16 18:45

Mela bych je v zaloze na navstevy, vanoce, oslavy, k satum. Na bezne noseni pro me moc hogo fogo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 18:55

Já bych si to vzala i k sukni :think: postupovala bych jak Simonka123456 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
1.8.16 19:06

Taky si je umim predstavit k i dzinam. Klidne bych je mela na bezne noseni. Mam tyhle vyrazne a velke nausnice rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:08

No mne cierne velke nevadia, ani hnede, cervene… len ked som sa tak zadivala na tie biele… tak mi prisli tak nejak… moc biele :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:09

@Bábi Zlopočasná
ty je háčkuješ? jsou pěkné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:10

Nie su hackovane, su frivolitkovane. Jo, hram sa s tym uz rok, myslim ze sa mi konecne zacalo darit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:13
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie su hackovane, su frivolitkovane. Jo, hram sa s tym uz rok, myslim ze sa mi konecne zacalo darit :oops:

to je piplačka, jsi šikovná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
1.8.16 19:18

Krásný klobouk dolů, frivolitkování se chci taky časem naučit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.8.16 19:19
@SIMONA1234 píše:
Tak já bych to zas klidně k džínám vzala…mám černý vlasy, takže vyčesat culík, džíny a volnou bílou halenu/tuniku…třeba s krajkou…bílé balerínky, kabelku…A pádím ven :mrgreen:

Přesně tak :palec: Akorát mi tyto bílé přijdou vysloveně letní, myslím že tak v květnu/červnu by byly šly víc na odbyt. Ale jsou moc hezké :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
1.8.16 19:27
@kouřící králík píše:
Já bych si to vzala i k sukni :think: postupovala bych jak Simonka123456 :mavam:

Zajdo…!!! :mrgreen: :mrgreen: :cert: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:28
@Martinik píše:
Přesně tak :palec: Akorát mi tyto bílé přijdou vysloveně letní, myslím že tak v květnu/červnu by byly šly víc na odbyt. Ale jsou moc hezké :potlesk:

Nepredavam :mrgreen: Ale ked hodis psi oci, tak sa mozno zmilujem :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
1.8.16 19:57

Určitě ano :) já jakožrovelký milovník stříbra bych neměla k bílé daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková