Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Zuziky píše:
Ladu, co tohle? http://www.zabasport.cz/…boys--444559 sice pisou klucici, ale prijdou mi unisex…a kdyz k nim bude mit nejake pekne triko…mam je pro Matesa do skoly, z naprosto stejnych duvodu- v pase aby nebyl knoflik azip, prtz to tlaci a rifle jsou pitome, nemuze se podrbat ( radsi snad nechci vedet, KDE se chce drbat) a uprimne, u tohohle me ani tak neboli, kdyz v tom lita po ctyrech o prestavkach ( coz me u riflik za 8-9 stovek bolelo hodne
)
Prosím tě, můžu se zeptat, jak široký mají ty kalhoty pas? Jsou spíš na hubené dítě, nebo na silnější? Podle obrázku to nejde moc poznat.. Hned bych je objednala, ale syn je hubeňour a tyhle pružné lemy jsou mu u 9 z 10 kalhot strašně velké. Díky!
@Klementyna no…jsou na normalni dite, ale maji v pase snurky, takze jdou stahnout…Mates je v brisku spis oplacanejsi, takze ma akorat… pokud mas hubenourka, tak se obavam, ze by plaval ![]()
Napadají mě softshellové kalhoty-jsou slabé nebo podšité fleecem, dají se nechat i ušít na míru, já objednávám přes mimibazar, ale to je spíš na podzim, zimu, jaro, na léto už moc teplé a teda hodně sportovní, ale praktické a defakto nezničitelné
@Zuziky píše:
@Klementyna no…jsou na normalni dite, ale maji v pase snurky, takze jdou stahnout…Mates je v brisku spis oplacanejsi, takze ma akorat… pokud mas hubenourka, tak se obavam, ze by plaval
Jo jo, tak to by plaval ![]()
On ani šňůrky nemůže mít, protože si je v sedmi letech neumí zavázat
![]()
@Klementyna bud v klidu, drahouskovi bude 10a sneruje asi pul roku…a takovym stylem, ze kdyz spechame radsi sneruju ja, on by byl schopny pri delani masle spachat pomalou sebevrazdu
![]()
@Zuziky Dnešní děti jsou divný
Já už v první třídě sněrovala jak divá, jedna mašlička jak druhá ![]()
@Zuziky Tys mi dala, hodinu jsem listovala a máme kalhoty a bundu, tu jsem ani neměla v plánu ![]()
U nás se taky nemašličkuje, sice to umí, ale nějak ji to nenutí, všechno na suché zipy, do gumy a tak ![]()
Kalhoty jsem vzala ty, cos dávala odkaz, bundu tuhle, ať žije kýč ![]()
Sice tu kočku nesnáším, ale za ty prachy ![]()
http://www.zabasport.cz/…fants-352045
@Klementyna píše:
@Zuziky Dnešní děti jsou divnýJá už v první třídě sněrovala jak divá, jedna mašlička jak druhá
ja mam z maslicek dodnes trauma… pred zapisem do prvni tridy jsem cely vikend stravila v predsini a do zblbnuti snerovala
sve deti jsem toho chtela uchranit…no, nepomohla jsem si
![]()
@laducha ta bunda je super!!! tu poridim neterince, segra me zabije
![]()
Ta kocici bunda je super, pro holky krásná, aspoň něco holciciho, asi ji poridim taky.
@Zuziky-díky za odkaz na stránky, jen se chci optat, zda třeba vel 7-8 odpovídá vel č. 122-128? A jen sem to v rychlosti prolétla je to distribuce z Čech? Že to tam bylo psané v angličtině? Ohledně tkaniček, mašliček staršímu je osm teď čerstvě a neumí vůbec a knoflík jen když je méně přišitý a větší dírka..takže lenoch líňoučká..bojí se vody, bojí se jít večer na wc no takový strašpytlík..jsem zvědavá jaký bude roční až vyroste.. @Laducha-super, že se povedlo něco najít, kouknu, zda mají i klučičí bundy-auta, letadla-..tak ať se to dcerce dobře nosí
Ohledně overalu vůbec si nedovedu představit jít na wc a celá se nahoře svlékat, ale jde asi o zvyk a o to, co má kdo rád, ale na miminko mám overaly ráda..
A u zápisu, jak u odkladu tak za rok neřekl syn ani básničku, ani nezazpíval a tkaničku teda také nezavázal..a v pohodě..
@Zuziky píše:
ja mam z maslicek dodnes trauma… pred zapisem do prvni tridy jsem cely vikend stravila v predsini a do zblbnuti snerovala![]()
sve deti jsem toho chtela uchranit…no, nepomohla jsem si
![]()
![]()
hele já jsem taky 2 dny před nástupem do první třídy trpěla při učení tkaniček ![]()
@lucypaja u te velikosti bych rekla, ze to odpovida tomu beznemu prevodu velikost „vekova“ - velikost „centimetrova“, co se tyce distribuce- dle meho to je eshop, ktery preprodava veci ze Sportsdirectu v Anglii ( coz odpovida cenove ), my teda objednavali poprve ty kalhoty primo z Anglie, ale s vetsim balikem veci, do CR je postovne cca 400 Kc, coz by se na jedny kalhoty fakt neoplatilo, ty druhe uz jsem pak objednavala z tohohle eshopu a nebyl problem
dodani za cca 10 dni, mozna driv… ![]()
@Zuziky-děkuju za info, jo v noci sem pak trochu více prohlížela ty stránky a eshop i kamennou prodejnu mají v Klatovech tak asi dobré, sem taková nedůvěřivá, přišel mi email z kuponem, že v HM mají teď na dětské oblečení slevu 20% tak když tam budem mít cestu mrknem, ale bude to asi brzo probrané..Já potřebuju pro staršího zimní bundu má s letadlama, s autama nějaká francouzská firma stála jedna cca sedm set a na to, že jsou zimní, tak tam mají dost „prázdného“ místa kde není žádná výplň a jak začal nosit tašku do školy tak se mu tam začli párat nitky no fakt síla tak sem taková opatrná bylo to také přes eshop na obrázku vypadali pěkně, ale synovi se líbí, tak je ještě utahá no a brala bych na něj zateplené kalhoty na zimu podflísované rifle či něco, aby nemusel nosit do školy punčocháče když jdem ráno tak je vcelku zima a on se odmítá v šatně svlékat má problém si vzít i tepláky na tělák, že se musí před dětma vysvlékat, no to má asi po mě já sem také stydlín..tak ten eshop pak někdy omrknu..