Sleva - Mall a Feedo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj nemáte někdo nějaký slevový kupon??? ![]()
stovkazdarma už nefunguje, něco by se šíklo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, ale minule jsem si nechala v košíku nákup a šla jsem pryč, a potom na mě vyskakovala reklama, tak za dva tři dny, že mám nedokončenej nákup, a když vyplním dotazník, daj mi slevu- ale teď nevím, jestli to byla stovka, asi jo
Tak to taky zkuste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mbeya píše:
Nevím, ale minule jsem si nechala v košíku nákup a šla jsem pryč, a potom na mě vyskakovala reklama, tak za dva tři dny, že mám nedokončenej nákup, a když vyplním dotazník, daj mi slevu- ale teď nevím, jestli to byla stovka, asi joTak to taky zkuste
jo??? tak to zkusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nevim nechala sem v košíku a dost draho a nic ![]()
asi vědí že stejně nakonec nakoupim nebo co ![]()
nemáte někdo nějaký kupon co nevyužijete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já ted našla při nákupu na Feedo nad 1000 kód ZDARMA100 a při nákupu nad 2000 kód ZDARMA200. tak to zkuste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slevy na Mall
Zdravím dámy,
spoustu slev se dá najít internetu. Já to hledám tady- slevovekody com, když tam do vyhledávání zadáte Mall, tak je toho tam spoustu.
Přeju hodně ušetřených peněz!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nákupy na feedo
Ahoj maminky
, nakupujete na Feedo? Já ještě nenakupovala, máte zkušenosti? Viděla jsem že můžu využít i platbu Twisto či co, kdy to můžu zaplatit až za 14 dní. Znáte to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MaminkaBetka
Platbu Twisto neznam, nevyuzivam. Radeji platim hned, s Feedem nejsou problemy. Rada tam nakupuji a stridam to s Mall:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nasla jsem na kuponka.cz slevu na feedo:-) Plati do konce roku nad 1000 kč. Staci zadat heslo: betynka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mazlucha píše:
Nasla jsem na kuponka.cz slevu na feedo:-) Plati do konce roku nad 1000 kč. Staci zadat heslo: betynka
pro mamči co mají malé dětičky mají ted slevu na hami 2+1 zdarma a k nutroši hračku lamaze a k pamperskám snad taky a nějakou kosmetiku či co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sleva na Feedo.cz platná do konce roku při nákupu nad 999kč sleva 100Kč
kód : feedotym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sleva mall do 28.2 nad 2000 kod: DONE200
Feedo do 31.3 na nutrilon od dvojky (bohuzel na 1 to neplati). Pri pouziti kodu krabice za 289kc kod: N6X062,plati az na 2 baleni 6×800g v jedne objednavce
Příspěvek upraven 26.02.16 v 08:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit