Kde se dájí na netu sehnat nejlevněji kapsle Dolce gusto?

5064
27.12.13 14:33

Kde se dájí na netu sehnat nejlevněji kapsle Dolce gusto?

Nemáme někdo tip, kde se dají kapsle sehnat opravdu levně? objevují se např. na slevových portálech?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
27.12.13 14:37

Na netu netuším, ale teď je mají v kauflandu za 88 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
27.12.13 14:42

Já koukala na letáky a v kaufu mi to nich neukázalo, vlastně mi to teď nenašlo vůbec nikde, že by byly někde v akci, ale dík za tip, zítra si asi uděláme výlet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.12.13 14:44

Nejlevneji si je vyrobis ;) zkus pohledat na blogech apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
27.12.13 14:45
@alsem píše:
Nejlevneji si je vyrobis ;) zkus pohledat na blogech apod ;)

nooo s mojí zručostí a chutí něco tvořit určitě neeee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.12.13 14:48

@AstraG ono je to uplne jednoduche ;) staci mit 2 kapsle z originalu, u kazde usrihnes jednu jinou polovinu a nez je spojis tak naplnis kavou, smetanou, proste podle chuti ;) fakt zkus mrknout ;) a za ty penize to stoji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.12.13 14:50

@alsem Co to má potom za smysl? :think: Myslela jsem, že třeba v těch kapslích mají nějakou dobrou kávu a když si tam člověk bude sypat něco doma, tak to by si to rovnou mohl zalévat vodou z konvice, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.12.13 14:53

@Virginia tak vodou z konvice treba latte neudelas ze..ono to dolce gusto neni nic jineho nez prekapavana kava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
27.12.13 14:57

@AstraG
www.supervyprodej.cz
tam majú stále nejaké akcie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
27.12.13 14:57

Mrkni na mall.cz mivaji akce, kupuji tedy po 3balenich od jednoho druhu a vychazi to dobre, vyzvedavam si to primo u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
27.12.13 14:59

@alsem Já si vždycky myslela, že tohle nepotřebuju. :oops: :mrgreen: Jako nějaký kávovar, co mele kávu, dělá pěnu z mléka a navrch se sám čistí, to bych brala. Tohle mi právě přijde trochu divný, ale předpokládala jsem, vzhledem k ceně kapslí, že je tam nějaká dobrá káva. To je na jinou debatu, jen mě to tu zaujalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
27.12.13 15:03

doporučuji zkouknout

http://www.stream.cz/…riprava-kavy …ale to asi majitele kávovarů nepotěší. My máme doma jen elektrický mlýnek na kávu a french press

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.12.13 15:06

@Virginia tam platis za ten napadat tech kapsli a znacku, ne za kvalitu kavy :lol: to si radsi kup primo nejakou mletou v obchode tomu urceny a vyjde te to levneji :lol: my kavovar nemame, tchyne ho ted dostala na Vanoce, tak jsme taky brouzdali po netu s nejlevnejsimi kapslemi a vyzkocily nam ty,,udelej si sam" ;) me to taky prijde jako zbytecne vyhozene penize, ale starsi lide jsou vetsinou takovi, ze nekde neco u nekoho uvidi a musi to mit taky :roll: za ty prachy ty kapsle kazdopadne nestoji ;) to si radsi kazdy mesic dat penize bokem za kapsle, ktere by clovek koupil a nasetrit si na kvalitivni kavovar, ktery ti tu kavu i namele ;) ale bohuzel opravdu ta kvalita jde poznat nad desetitisicech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
27.12.13 15:12
@Virginia píše:
@alsem Já si vždycky myslela, že tohle nepotřebuju. :oops: :mrgreen: Jako nějaký kávovar, co mele kávu, dělá pěnu z mléka a navrch se sám čistí, to bych brala. Tohle mi právě přijde trochu divný, ale předpokládala jsem, vzhledem k ceně kapslí, že je tam nějaká dobrá káva. To je na jinou debatu, jen mě to tu zaujalo. :)

Přesně takový kávovar mám doma, akorát je u toho trochu jiná cena než blbých 1500 za Dolce nesmysl. A ta káva co v tom je je na :poblion: Je v tom nacpané to nejlevnější co vůbec můžeš sehnat ;)
Tady vůbec neplatíš za dobrou kávu :mrgreen: a docela nechápu proč si to lidi kupují, když pak řeší cenu kapslí :roll:

• Citovat
  • Upravit
11522
27.12.13 15:13

@Colombina to je perfektni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat