Lady karta od KB a její používání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Lady karta od KB
Ahoj holky, máte některá lady kartu od komerčky???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Muzes mi prosim poradit? Chtela jsem zaplatit pouzitim toho tlacitka- vyuzit bezurocne obdobi, ale nejde mi to. Nektere policka se vyplnily automaticky, neco jsem vyplnila ja a kdyz jsem to chtela odeslat, tak to ´podepisovací tlacitko nereagovalo. Jakym zpusobem to platis Ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja platim teda „tim tlacitkem“ a bez problemu.Vse se vyplní samo, jen zadam heslo a kod co posilaji na telefon a odesílám. A zkousela si to jednou nebo vickrat? Jestli třeba nemaji nejakou poruchu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je to nak casove omezeno? Myslim, kdy se to vyplni??? Omlouvam se, mam ji teprve necely mesic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jak kdy se to vyplní? Potom co ti pošlou ten kod? To nevím, ale rekla bych ze asi jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je to predvyplneny od zacatku, ja musela doplnit policka cisla uctu ve prospech a castku. Do ktereho data se to musi zaplatit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak cislo uctu ja nezadavam, automaticky tam naskoci číslo běžného uctu a castka je tam automaticky ta, kterou aktualne dluzis. Pokud ji nezaplatis celou, z toho zbytku ti vypocitaji urok. Plati se nějak kolem 20, nevim presne, platim hned jak mam na ucte peníze a pak hned zas platim lady kartou.Ale mam pocit, ze to datum je u „toho tlacitka“.Ale me se ta dluzna castka zobrazuje az 4 v mesici, tak pokud to maji vsichni stejne, tak ji tam jeste benas a proto ti to asi nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renata-l asi to, ze kdyz cloveku dojdou penizky, nebo nastane nejaky mimoradny vydaj, muze vyuzit lk a nemusi shanet pujcku. Nebo pojisteni kabelky. Jinak niceho jineho nevyuzivam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,,koukam ze tenhle příspěvek už je pekně starý ale zkusim se zeptat… zaplatila jsem tim bezurocnym obdobim…. ale častky který byly po 7. v měsíci se k tomu nepřičetli a o to mín mam ted na kartě… nevíte jestli je to takhle ok? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit