Lady karta od KB a její používání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
3.1.14 23:13

Lady karta od KB

Ahoj holky, máte některá lady kartu od komerčky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
615
3.1.14 23:18

Ahoj, ja mam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.1.14 23:30

Muzes mi prosim poradit? Chtela jsem zaplatit pouzitim toho tlacitka- vyuzit bezurocne obdobi, ale nejde mi to. Nektere policka se vyplnily automaticky, neco jsem vyplnila ja a kdyz jsem to chtela odeslat, tak to ´podepisovací tlacitko nereagovalo. Jakym zpusobem to platis Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.1.14 23:34

Ja platim teda „tim tlacitkem“ a bez problemu.Vse se vyplní samo, jen zadam heslo a kod co posilaji na telefon a odesílám. A zkousela si to jednou nebo vickrat? Jestli třeba nemaji nejakou poruchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.1.14 23:35

A je to nak casove omezeno? Myslim, kdy se to vyplni??? Omlouvam se, mam ji teprve necely mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.1.14 23:37

Jako jak kdy se to vyplní? Potom co ti pošlou ten kod? To nevím, ale rekla bych ze asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.1.14 23:39

Ono je to predvyplneny od zacatku, ja musela doplnit policka cisla uctu ve prospech a castku. Do ktereho data se to musi zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.1.14 23:46

Tak cislo uctu ja nezadavam, automaticky tam naskoci číslo běžného uctu a castka je tam automaticky ta, kterou aktualne dluzis. Pokud ji nezaplatis celou, z toho zbytku ti vypocitaji urok. Plati se nějak kolem 20, nevim presne, platim hned jak mam na ucte peníze a pak hned zas platim lady kartou.Ale mam pocit, ze to datum je u „toho tlacitka“.Ale me se ta dluzna castka zobrazuje az 4 v mesici, tak pokud to maji vsichni stejne, tak ji tam jeste benas a proto ti to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
3.1.14 23:47

Aha, asi jsem moc akcni… Moc dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.1.14 23:47

Neni zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
11.12.14 05:19

Holky ma prosim nejake vyhody lk? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.12.14 07:50

@renata-l asi to, ze kdyz cloveku dojdou penizky, nebo nastane nejaky mimoradny vydaj, muze vyuzit lk a nemusi shanet pujcku. Nebo pojisteni kabelky. Jinak niceho jineho nevyuzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
17.7.20 13:03

Ahoj,,koukam ze tenhle příspěvek už je pekně starý ale zkusim se zeptat… zaplatila jsem tim bezurocnym obdobim…. ale častky který byly po 7. v měsíci se k tomu nepřičetli a o to mín mam ted na kartě… nevíte jestli je to takhle ok? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat