Sleva od realitky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
21.8.24 06:13

Taky jsem takhle pokukovala a místo slevy šel barák nahoru :lol:. Pokud to není stará kúča ve špatné lokalitě, není důvod čekat na slevu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.24 07:37

My teď kupujeme dům se slevou 350tis a zároveň prodáváme náš dům a daly jsme taky slevu 200tis jde o to jak to chce člověk rychle prodat. My chceme opravdu rychle prodat tak i po 3ch týdnech inzerce jsme daly slevu at jsme už pryč…

• Citovat
  • Upravit
7188
27.8.24 19:46

Brala jsem si hypo v době zamrzlýho trhu, řekla jsem realiťákovi, že když dostanu slevu, plácneme si. Slevili 50tisíc. No, při hypo 1.8 milionu jako když flusne, ale aspoň něco. Nepočítala bych v současný situaci s nějakou výraznou slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
27.8.24 19:57

Nedokazu si představit, že byste měli dostat slevu, pokud je na dům dost zájemců. Pokud je to nějaký ležák, tak předně bych vzala rovnou na prohlídku někoho, kdo zhodnotí stav nemovitosti. A slevu bych na prodejce určitě zkusila. Zkuste si taky načíst, na co všechno by šla sleva obecně „uhádat“. Můžete i zkontrolovat nabidkove ceny obdobný h nemovitosti (např.. dispozice, velikost pozemku, dostupnost služeb atd.).
Ono někdy to realitaci zkouší, že nahodí větší i nereaknou cenu na začátek a pak postupně sleví.
Nedaleko mě teď zkouší na ne úplně super místě prodat domek o ně úplně super dispozicich. Tam vím, že bych klidně vyjednala cenu třeba i o milion a půl nižší nebo i větší už jen na základě trzích cen v okolí, stavu domu a lokality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí