Kuchyně na míru dle nákresu

15
17.8.24 19:59

Kuchyně na míru dle nákresu

Ahoj holky, potřebovala bych rady a tipy při kupování kuchyně na míru. Máme nákres( vlastní rukou) :D jak bychom si ji představovali. Zajímá mě, zda máte doporučení na konkrétní firmu/ truhláře (jsme z Karviné, takže karvinsko, ostravsko, těšínsko). Taky by mě zajímalo kde se cca tyhle kuchyně pohybují cenově, nemám totiž vůbec představu (je mi jasné že podle velikosti atd… ale orientačně, kolik vás to vyšlo) a jak dlouho trvala realizace. A také na co si dát bacha, co si pohlídat atd… Šetřili jsme na kuchyň 6 let v průběhu výstavby našeho pidi baráčku a tak bych konečně chtěla svoji vysněnou kuchyni, kde se mi bude dobře vařit pro mimiše :srdce:
Mockrát děkuji :srdce:
Mockrát vám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.8.24 20:28

Nám kuchyň vyráběl manžel a i tak je cena okolo 200tis se spotřebiči…záleží, jak to máš velké a jaké budeš chtít spotřebiče…a co tam těch 6let máte? Nemůžeš se zajet podívat do Polska, u nás si Polsko všichni jinak chválí

• Citovat
  • Upravit
5683
17.8.24 21:35

Polsky tesin-Moroszuk. A vyberws si hned i uchyty a vubec vsechno prislusenstvi do kuchyne, delaji tam animace na pc, ale pozor- velky zajem o jejich sluzby, protoze dobre ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.24 11:43
@Anonymní píše: Více

My jsme 6 let stavěli, ne bydleli, jak jsem psala. Manžel stavěl sám. Dost nás posunula corona. Máme tam teď jen základy z bytu. To ale neřešíme, viď :palec:
Já se ptám na tipy ;) Polsko je opravdu velký pojem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.24 11:44

@Ahep děkuji :srdce: mrknu na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.24 21:15

@Andy2111 tak těžko říct, kolik na to máte, zadej si kuchyně v Polsku a uvidíš, co máte nejblíže…

• Citovat
  • Upravit
3537
19.8.24 10:53

Můžu doporučit: Nábytek Batyr - Truhlářství Sedlár Ladislav. Rodičům dělal kuchyň a nám několik skříní. Vše bez problémů a skvělý přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí