Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, potřebovala bych rady a tipy při kupování kuchyně na míru. Máme nákres( vlastní rukou)
jak bychom si ji představovali. Zajímá mě, zda máte doporučení na konkrétní firmu/ truhláře (jsme z Karviné, takže karvinsko, ostravsko, těšínsko). Taky by mě zajímalo kde se cca tyhle kuchyně pohybují cenově, nemám totiž vůbec představu (je mi jasné že podle velikosti atd… ale orientačně, kolik vás to vyšlo) a jak dlouho trvala realizace. A také na co si dát bacha, co si pohlídat atd… Šetřili jsme na kuchyň 6 let v průběhu výstavby našeho pidi baráčku a tak bych konečně chtěla svoji vysněnou kuchyni, kde se mi bude dobře vařit pro mimiše ![]()
Mockrát děkuji ![]()
Mockrát vám děkuji
Nám kuchyň vyráběl manžel a i tak je cena okolo 200tis se spotřebiči…záleží, jak to máš velké a jaké budeš chtít spotřebiče…a co tam těch 6let máte? Nemůžeš se zajet podívat do Polska, u nás si Polsko všichni jinak chválí
Polsky tesin-Moroszuk. A vyberws si hned i uchyty a vubec vsechno prislusenstvi do kuchyne, delaji tam animace na pc, ale pozor- velky zajem o jejich sluzby, protoze dobre ceny.
@Anonymní píše: Více
My jsme 6 let stavěli, ne bydleli, jak jsem psala. Manžel stavěl sám. Dost nás posunula corona. Máme tam teď jen základy z bytu. To ale neřešíme, viď ![]()
Já se ptám na tipy
Polsko je opravdu velký pojem ![]()
@Andy2111 tak těžko říct, kolik na to máte, zadej si kuchyně v Polsku a uvidíš, co máte nejblíže…
Můžu doporučit: Nábytek Batyr - Truhlářství Sedlár Ladislav. Rodičům dělal kuchyň a nám několik skříní. Vše bez problémů a skvělý přístup.