Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chceme si vybavit novou koupelnu a líbí se nám vybavení SIKO. Nechali jsme si to předběžně spočítat na 90 000 korun. Nabídli nám pouze 10% slevu (poukázky na tuto slevu mají celkem kdekoliv). Dostala jste některá slevu vyšší? Jak na ně? ![]()
Díky
Díky za info, alespoň vím, že šance tu je ![]()
Pokud to nepůjde, tak asi opravdu bude nejlepší koupit v různých obchodech to levnější… ale zas to vybííírání
![]()
@evelin12 Měli jsme slevu víc než 50% - příbuzný je tam zaměstnaný ![]()
Tak třeba zase narazíš na něco jó pěkného.:-)Když by ti přece dal někdo na vybavení koupelny slevu 30%, tak buď je to doprodej končící série nebo je ta věc tak předražená, že po těch 30% to máš za cenu jako všude jinde.
My měli na jejich kupony slevu cca 20%, ale nedělali nám koupelnu na míru. Vybrala jsem si tam umyvadlo, vanu a nějaké příslušenství k tomu.
@MUFICE
měla jsi jeden kupon 20% procent nebo dva kupony 10%. Daly se slevy sčítat?
Siko je drahe, stejne veci koupíš u jakéhokoliv maleho dodavatele a bude levnejsi nez SIKO s jejich slavnýma slevama.
Kdyz jsme zařizovali koupelnu tak jsem si dala nabídku od SIKO - akce kazda 3. vec zdarma, Ptáček - sleva 25% a obyčejnou vesnickou firmu bez slevy. No co myslíte, ze bylo nejlevnější. Berou vsichni ze stejných velkoskladu.
@evelin12 píše:
@MUFICE
měla jsi jeden kupon 20% procent nebo dva kupony 10%. Daly se slevy sčítat?
Měli různé kupony, např. 20% na umyvadla, vany, pak 20% na dlaždice, 20% na doplnky atd. Například, když byla vana za 5000 tis., tak mi odečetli 1000 Kč z ceny, za doplnky mi odečetli dalších 20% apod.
@veria píše:
Siko je drahe, stejne veci koupíš u jakéhokoliv maleho dodavatele a bude levnejsi nez SIKO s jejich slavnýma slevama.
Kdyz jsme zařizovali koupelnu tak jsem si dala nabídku od SIKO - akce kazda 3. vec zdarma, Ptáček - sleva 25% a obyčejnou vesnickou firmu bez slevy. No co myslíte, ze bylo nejlevnější. Berou vsichni ze stejných velkoskladu.
Asi tak. Bohužel slovo sleva je fenomén. Místo finální ceny každý zákazník řeší výši slevy.
…Ano SIKO je skvělé, e-shop nefunguje jak má, na prodejně zaplatím a pak čekám 30 min. než mi laskavě dovezou zboží, když volám přímo na prodejnu tak to samozřejmě nikdo nezvedá, prostě jsem i zrušil objednávku a tato prodejna jako by neexistovala, alespon pro mne. Děkuji zaměstnancům SIKA za vstřícný přístup a ochotu.
CHtěla bych obnovit diskusi. Plánujeme rekonstrukci koupelny, nevíte někdo o nějaké akci, nebo jestli siko nemá nějaké pravidelné slevové akce? Díky.
@BaMaK Nevím, moje zkušenost je taková, že vše šlo koupit levněji, než v SIku se slevou.
@j.a.n.i1 Přesně tak. Sleva u Sika, to je nákup za cenu jako všude jinde ![]()
@j.a.n.i1 @Sojkka Možná ano, ale my chceme komplet celou koupelnu a kupovat věci v jednotlivých E-shopech, doprava, převzetí…moc sineumím představit, že budu někde přebírat 40m2 kachliček, vanu…A kdyby nebylo něco v pořádku, tak to budu posílat zpět…Proto bych ráda u sika nakoupila za normálni cenu:-)