Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosimte tyhle kuponove akce jsou úplně mimo. Každou chvíli jsou v obchodech nějaké slevy. Není potřeba čekat na nějaký week s někým.
No to je možné, jenže já nějak nesedim furt na netu a nehlidam eshopy… přišlo mi fajn vědět termín a dle toho se zařídit ![]()
Oblečení si kup z druhé ruky a budeš to mít úplně nejlevnější. Já jsem koupila od kamarádky za litr komplet oblečení do roku.
Já jsem třeba využila veletrh na kočár a sedačku. Tam byla 15% sleva, cenu jsem znala, byla tedy reálná. V době veletrhů se ty internetové obchody přidávají.
V červenci Dny Marianne.
Jinak dnes už existují servery, které slevové kódy „schromažďují“, takže já kdykoliv chci kupovat něco online - 1. porovnám ceny na eshopech, 2. kouknu, jestli najdu slevový kód na ten daný eshop.
Já teda mám odebírané newslettery tam, kde mám vyhlídnuté zboží a u značek které mě zajímají.
Někdy nastavím i hlídacího psa např. u Alzy si lze nastavit u konkrétního produktu, na který nespěchám, ale třeba jej zvažuji na Vánoce apod., aby přišel mail, pokud klesne jeho cena.
Jinak Alza má teď nějaké slevy na den dětí.
V HM například sbírám body za nákup a používám při dalších nákupech.
Pak koukám někdy na:
https://www.slevomat.cz/…detske-zbozi#…
na IG pak @nakupyonadnes - tam teď byly nějaké slevy v květnu i na dětský sortiment, ale nejspíš budou další dny zase na podzim.
@vedma007 píše: Více
Dny Marianne jsou vždy v dubnu a září. Jinak GAP má třeba slevy na oblečení každou chvilku, stejně tak HM, Reserved nebo Lindex. Stačí se průběžně koukat.
@Anonymní píše: Více
Slevy jsou víceméně pořád. Na netu sedět nemusíš. Stačí si na eshopu zapnout upozornění a budeš vždy v obraze.
No pokud chceš reálně ušetřit, tak asi u toho netu budeš muset čas od času sedět. Tyhlecty online kupóny a slevové kódy jsou většinou jen marketingový tah… Ale tak, pokud ti stačí jen ten pocit, že jsi děsně ušetřila…kdo chce kam.
Ahoj děvčata - už je to dlouho, co jsem něco podobného řešila - ale bývají ještě nějaké kupóny na slevy na dětské zboží? Vím, že dřív byly třeba „nákupy s maminkou“ kde se s kuponama dalo dostat i o 20% s cenou níže - kočárky, oblečení a tak…funguje to ještě? Hledala jsem a nedohledala…Předem děkuju za postřehy
Omlouvám se za anonymitu, těhotenství je v začátku a mám tu známé. Katka