Sliznice ve stolici?

601
30.1.23 07:37

Sliznice ve stolici?

Ahoj,

nevím jestli je to vůbec možné, ale da se vyloučit kousek střevní sliznice?
Měla jsem dnes velmi tmavou stolici, to zapricinuji tomu, ze jsem teď 2 dny měla spenatovy oběd a denně snedla hrnek borůvek, nicméně na konci stolice bylo cosi růžového.. bylo to jako takový divny hlen.. nevím, jak to lépe popsat.. hrozne mě to vyděsilo. Je mi 30let.
Týden si dělám takový ranní detox rapikatym celerem, tak jestli to muže být třeba z toho, ze se vylučují škodliviny?
Krev jsem tam neviděla, břicho mě nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
30.1.23 08:02

Ne sliznici fakt nevykadíš. A ve střevě se ti žádné škodliviny neusazují, navzdory všem těm kecům na intenretu. Kdo to tvrdí prostě nerozumí základům biologie lidského těla a nebo jim rozumí, ale kvůli výdělku lže. Ani v jednom z případů to tedy není člověk, jehož rady chceš na vlastní organismus aplikovat.

dále viz
https://www.zkvaseno.cz/…e-ve-strevec

To co si viděla může být buď něco nestráveného, nebo produkt tvé střevní mikrobioty. Pokud se to stalo jen jednou, tak to prostě ignoruj, pokud by se ti nějaké hleny ve stolici objevovaly častěji, zajdi k lékaři.

A co prosímtě děláš s tím celerem? Používáš ho jako štětku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
30.1.23 08:55

@Ou mě vyděsilo, ze jsem cetla, ze člověk muže vyloučit střevní sliznici a to značí nějaké vážně onemocnění.. rapikaty celer odšťavňuji a piji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.1.23 09:15

@mesiah přestaň tak šílet. Mi přijde že jsi vys.rala mozek :zed:
No štává z celeru po ránu to bych chcipnul určitě :mrgreen:

@Ou no vím co s ředkvi ale třeba i celer se tam dá nacpat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
30.1.23 09:28
@mesiah píše:
@Ou mě vyděsilo, ze jsem cetla, ze člověk muže vyloučit střevní sliznici a to značí nějaké vážně onemocnění.. rapikaty celer odšťavňuji a piji.

Hele kdybys měla nekrotická střeva tak, že by ti odpadávala, tak by si už byla dávno na JIP.

Základním pravidelm je nehledat na internetu vágní symptomy, protože tak jako tak skončíš u toho, že určitě umíráš na rakovinu.

Z celerové šťávy teoreticky můžeš mít alergickou reakci, ale ta by se neprojevovala hlenem ve stolici, ale spíš vyrážkou.

A teda zejména z hlediska střev je daleko zdravšější ten celer snís - protože když ho odšťavníš, tak přijdeš o vlákninu.

Normálně jím nabírej nějak dip, ideálně hummus, nebo něco s jogurtem, nebo si ho nakrájej do salátu, případně udělej polívku, kam ho ale rozmixuješ celý, ne jen šťávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
30.1.23 10:26

Ano, teoreticky můžeš vyloučit střevní sliznici. Ale nekroticky zánět střev by měl tak výrazné příznaky, že by sis ho všimla - silný průjem, krev ve stolici, silné bolesti břicha a další.
Druhá věc je, že řapíkaté celer opravdu nepomáhá vylučovat žádné skodliviny, které by se nevylucovaly bez nej. Nijak neuškodí, dodá ti vlákninu, nějaké ty vitaminy a minerály, ale není to zázrak, kterým magický ocistis tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí