Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte je slniečko test podvod 4 krát mi ukazujú pozitívne včera menej dnes už silnejšia intime test negatívny a digitálny tiež mešká mi 2 dni prikladám foto dakujem za rady ![]()
Ahoj, mám úplně stejný problém ![]()
Sluníčko a mamatesty před pár dny pozitivní, ale teď už mám všechny negativní, takže očekávám menstruaci, bohužel ![]()
Takže jestli máte některá podobné příběhy, tak taky poprosím o radu ![]()
Ja nechápem ako sa tam môže spraviť čiarka keď žena nie je tehotna nechápem tomu ale uvidíme aj keď si myslím ze podľa všetkého teda tehotna nebudem keďže je to tak ako to je 😁
@Nika853 píše: Více
Zkus si zjistit, co to je biochemické těhotenství. Embryo sice vznikne, ale zanikne v řádech dnů.
Testuje sa rovnakou znackou, to by som poradila ako prve..druha je to, ze zaciatky su vzdy viac nez neiste.. a tym padom ako uz Janli pisala, moze ist o biochemicku graviditu…
@Sarah30 mám to samé, včera večer jsem se testovala jiným testem než od MamaTestu (myšleno) Intimed a sněho bílo. Tak asi nic ![]()
@Pupicek_1994 A zkoušela si dnes ráno? Já jsem už několikrát četla, že se má testovat jen ráno, že je hladina hcg nejvyšší.
Já byla zvědavá, udělala jsem si ráno test od dr. maxe a slabá druhá čárka tam zase byla ![]()
Dnes ráno intimed test …. Tie slniecko testy sú teda podľa mňa zle…
@Sarah30 nene, dnes ráno ne. Mamatest i Intimed jsem zkoušela večer, první MamaTest jsem zkusila a byl bíly, další den duch a pak Intimed večer nega ale už z pohledu jde vidět, že jak Sluníčko tak i Mama má v tom testu více barviva. Jsem z toho jelen ![]()
@Nika853 tak teď udělaný mamatest a bílo
3 dny zmeškaná MS, před MS duchové viz foto
Tak snad příště a držím palce ![]()
@Pupicek_1994 píše: Více
Tady to vypadá na nekompletní čárku, ale kdyby byla celá, tak bych ho považovala za pozitivní… ![]()
@Nika853 píše: Více
Já tady slabou čárku vidím, ale sama mám vyzkoušené, že mají málo barviva… ![]()
Neverím dako ja testom keby som bola naozaj tehotna myslím si ze by ukázal aj ten test intimed ci ako už som na hlavu s tých testov 😁 😁