Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat protože už v tom mám opravdu zmatek, dělala jsem testy od mamatest.. ty stále zesilovaly pak jsem zkusila dr max, tam se ukázal slabý duch a teď jsem testovala k večeru znovu mamatest a tam už bílo.. myslíte že pozitivní testy od mamatest mohli být falešně pozitivní? Přikládám foto..
Tak ta čárka je celkem jasná, to na falešnou nevypadá.
Jak dlouho máš zpoždění?
Pokud netestujes z ranní moči je možné že je test negativní. Záleží jak moc jsi pila.
Ty negativní testy jsem dělala na večer, no pila a jedla normálně.. spozdeni 1den… Testovala sem dříve kvůli tlaku v podbřišku a celkové únavě
jsem z těch testů už Jelen ![]()
Tak počkej dva dny a pokud nepřijde menstruace, testuj z ranní moči. Nic lepšího s tím tady nevymyslíme.
@Lucie47 píše: Více
No, protože se tak brzo testuje jedině z ranní moči. Bývá to napsané i v návodu.
No z mého pohledu když tam byla už tak viditelná čárka tak je asi jedno už z jaké moči by to bylo jestli z ranní nebo normal denní mělo by to už i ukázat
No, upřímně, to samé mě taky napadlo.. Kdyby byla čárka z ranní moči spíše duch, tak jasně, večer nemusí být vidět nic, ale tohle je zvláštní.
Počkala bych 2-3 dny, pak by mělo být jasno.
A myslíte že je opravdu vadný? Nemůže se jednat třeba o cystu,? Koukala sem na net ale ještě jsem tam tak vadný test neviděla.. měli tam třeba ducha ale ne tak viditelnou čárku.. a ještě to zesilovalo 🫣
Myslím si, že nejpravděpodobnější je, že jsi těhotná. Zpoždění 1 den není nic, zřejmě to koncentrovaná ranní moč zachytila, večerní už ne. Zkus to zítra ráno, ideálně vyčkej 2 dny.
Na obou večerních vidím duchy takže je podle mě možné že proste to nechytilo to hcg v plné síle protože testovat se ma z ranní moči …zkus třeba ještě jinou značku nebo ten dr max ale z ranní moči a nebo pak pro jistotu na krev
Testovat by se mělo ideálně stejnými testy a ve stejnou dobu, jinak ty výsledky moc o ničem nevypovídají. Ty první testy vypadají jako pozitivní, pokud slábnou, může jít o biochemické těhotenství nebo někdy i mimoděložní, které se vstřebává. ***
*edit admin- smazaná reklama