Vadný testy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
13.1.25 17:59

Vadný testy

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat protože už v tom mám opravdu zmatek, dělala jsem testy od mamatest.. ty stále zesilovaly pak jsem zkusila dr max, tam se ukázal slabý duch a teď jsem testovala k večeru znovu mamatest a tam už bílo.. myslíte že pozitivní testy od mamatest mohli být falešně pozitivní? Přikládám foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35497
13.1.25 18:04

Tak ta čárka je celkem jasná, to na falešnou nevypadá.
Jak dlouho máš zpoždění?
Pokud netestujes z ranní moči je možné že je test negativní. Záleží jak moc jsi pila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.1.25 18:07

Ty negativní testy jsem dělala na večer, no pila a jedla normálně.. spozdeni 1den… Testovala sem dříve kvůli tlaku v podbřišku a celkové únavě :roll: jsem z těch testů už Jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
13.1.25 18:08

Tak počkej dva dny a pokud nepřijde menstruace, testuj z ranní moči. Nic lepšího s tím tady nevymyslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.1.25 18:11

Určitě zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
13.1.25 18:38
@Lucie47 píše: Více

No, protože se tak brzo testuje jedině z ranní moči. Bývá to napsané i v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.1.25 18:57

No z mého pohledu když tam byla už tak viditelná čárka tak je asi jedno už z jaké moči by to bylo jestli z ranní nebo normal denní mělo by to už i ukázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
13.1.25 19:53

No, upřímně, to samé mě taky napadlo.. Kdyby byla čárka z ranní moči spíše duch, tak jasně, večer nemusí být vidět nic, ale tohle je zvláštní.
Počkala bych 2-3 dny, pak by mělo být jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.1.25 20:09

A myslíte že je opravdu vadný? Nemůže se jednat třeba o cystu,? Koukala sem na net ale ještě jsem tam tak vadný test neviděla.. měli tam třeba ducha ale ne tak viditelnou čárku.. a ještě to zesilovalo 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6897
13.1.25 20:15

Myslím si, že nejpravděpodobnější je, že jsi těhotná. Zpoždění 1 den není nic, zřejmě to koncentrovaná ranní moč zachytila, večerní už ne. Zkus to zítra ráno, ideálně vyčkej 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
13.1.25 20:27

Na obou večerních vidím duchy takže je podle mě možné že proste to nechytilo to hcg v plné síle protože testovat se ma z ranní moči …zkus třeba ještě jinou značku nebo ten dr max ale z ranní moči a nebo pak pro jistotu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.1.25 20:30

Určitě zkusím. dekuji za radu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fermina15
15.1.25 00:49

Testovat by se mělo ideálně stejnými testy a ve stejnou dobu, jinak ty výsledky moc o ničem nevypovídají. Ty první testy vypadají jako pozitivní, pokud slábnou, může jít o biochemické těhotenství nebo někdy i mimoděložní, které se vstřebává. ***

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí