Těhotenství aneb jsem těhotná? Mohu být?

Anonymní
12.1.25 18:17

Těhotenství jsem těhotná ? Mužů být?

Holky jsem už úplně smutná :think: měla jsem mít menstruaci 10.1 zatím nikde což jsem rada protože miminko bych si opravdu přála, ale testy kterých jsem dělala několik pořad nic snehobile … břicho mě pořad boli pichani na vaječníku, a mám bílý výtok místo menstruace
Je možnost ze bych tehu byla? Čtu ze mnohým ženám se ukazuje duch už před ms a já furt
Nic asi je to individuální ale Má někdo takovou zkušenost, a bylo s toho těhotenství? Bojím se zklamání ze dostanu menstruaci

Moc dekuji za odpověď a omluvam se za anonym ale nechci aby to někdo věděl :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36071
12.1.25 18:23

Ještě počkej. Mohla jsi mít ovulaci později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.1.25 19:01

Ahoj a dělala si testy z ranní moči? Podle mě by tam náznak něčeho už mohl být nu, ale samozřejmě si mohla mít ovulaci pozdě a tak proto se to ještě neukazuje. Já jsem taky teď celá v očekávání, ms mám mít za dva dny, dnes byl na testu duch, ale pořád se cítím, že má mrcha dojít. Bolí mě hodně břicho, občas hnědý výtok, jinak takový vodnatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.25 19:07

@anonym327
Chápu :srdce: dělala jsem test s ranní moči, ten byl negativní, dělala jsem test odpoledne tam byl lehce duch s tým že to byl test Pepino, a jak jsem udělala za hodinu druhy tak nic takže predpokladam že to byl vadný kus jinak by se objevila čárka aji potom si myslím … takže každý test vlastně nic a břicho mě taky hodně boli. Podle výpočtu na internetu jsem ovulaci měla mít 26.12, což si myslím ze už by aspoň duch měl být takže si myslím, ze taky menstruace přijde ale pořad doufám ze ne :(

• Citovat
  • Upravit
62
12.1.25 19:11
@Anonymní píše: Více

jojooo, počkala bych třeba do středy a pak zkusila testovat znovu a kdyby furt nic, asi bych se obrátila na gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fermina15
15.1.25 00:27

Důležité je, kdy proběhla v daném cyklu ovulace. Tady jsou všechny ranné příznaky těhotenství ***

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí