Sloníkov - zkušenosti

nikol.ondrášovka
7.3.12 19:27

Sloníkov - zkušenosti

Ahoj holky!
Máte někdo zkušenosti s touto hernou? Je jich víc, tak nejlíp Praha - Galerie Nové Butovice, jak to tam chodí? :kytka:
Děkuju za odpovědi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
7.3.12 19:45

mi jsme sloníková rodina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
7.3.12 19:50

ještě jsem tam nebyla, ale je to tam prý super, obrovské, pro prťavce dobrý, ale lepší pro větší, jenže ti tam zas často utečou :lol: ale není to má vlastní zkušenost ;)
já ale poradím Kulíškov, ten je nahoře v Kotvě na Náměstí Republiky a je super, docela cenově příznivý, není to nic obrovského, ale řekla bych, že bohatě stačí a jsou tam ještě nezničené hračky :lol:

• Citovat
  • Upravit
74217
7.3.12 19:55
slonikova píše:

Vtipálku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.12 19:57
IvkaH píše:
slonikova píše:

to Mrs.G mi napsala,že tady je diskuse pro mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
7.3.12 20:05
slonikova píše:
IvkaH píše:
slonikova píše:
:mrgreen:
No, ale zakladatelka se ptá, jak to chodí u Sloníků? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.12 20:07
dobře dobře :hug: :hug: :hug:
Mrs.G píše:
slonikova píše:
IvkaH píše:
slonikova píše:
:mrgreen:
No, ale zakladatelka se ptá, jak to chodí u Sloníků? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.12 20:09

jinak se zakladatelce omlouvám za vstup,to je jen tak pro spestření,omlouvám se :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
7.3.12 20:15

Ne v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
6814
7.3.12 20:47

Tak mi se tam právě příští týden chystáme,mám kluky 1,5roku a 7let,tak doufám,že se tam oba zabaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.3.12 20:50

Tak sloníkov neznám, ale taky uvítám info.My byli v Kotvě v Kulíškově a super.Malá má 18 měsíců a řádila tam jak černá ruka.Je tam velká trampolína a taky prolézací cosik se skluzavkou pro větší.Cena super.
Pak jsme byli v Palladiu a tam už nikdy nejdu.Všechny hračky rozbité, mega konstrukce prolízaček a trampolín pro velké.Malá teda seděla hodinu v balonkach, ale za ty prachy už tam nikdy nejdu.
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu :think:

• Citovat
  • Upravit
15074
7.3.12 20:54
zichisek píše:
Tak sloníkov neznám, ale taky uvítám info.My byli v Kotvě v Kulíškově a super.Malá má 18 měsíců a řádila tam jak černá ruka.Je tam velká trampolína a taky prolézací cosik se skluzavkou pro větší.Cena super.
Pak jsme byli v Palladiu a tam už nikdy nejdu.Všechny hračky rozbité, mega konstrukce prolízaček a trampolín pro velké.Malá teda seděla hodinu v balonkach, ale za ty prachy už tam nikdy nejdu.
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu :think:

Zrovna čtu článek o Kulíškovu .. http://www.kamsdetmi.com/article.html?… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.3.12 21:00
hofka píše:
zichisek píše:
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu :think:
Zrovna čtu článek o Kulíškovu .. http://www.kamsdetmi.com/article.html?… :-)

jojo souhlasím s maminkou.A na tu interaktivní podlahu jsem úplně zapomněla.Po té se malá válela snad půl hodiny a chytala ryby :-D

• Citovat
  • Upravit
10170
7.3.12 21:08

Sloníkov mám blízko, už jsme tam byly 3×. Je to tam pěkné. Je super, že se tam vyřádily obě děti.

Ale poprvé jsem tam byla začátkem ledna a pak minulý týden. Je znát, že tam chodí hodně lidí a že vybavení, hračky dostává docela zabrat.

Ale to tam docela velké a i větší množství dětí se tam docela rozptýlí.

Je tam i restaurace, ale jídlo mně přišlo dost hrozné a ceny spíš vyšší.

Cenově s dvěma dětma nic moc. Dost se to prodraží. Vstup pro dvě děti, kafe pro mne a pití pro děti. :roll:

Moje pocity jsou takové rozporuplné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
7.3.12 21:09

Sloníkov je dost dobrý, ale záleží na věku dětí a na jejich schopnosti orientace, aby se neztratily. A na poslušnosti. Je tam velká asi 4 patrová prolézačka a nedovedu si představit, kdyby někomu stávkovalo dítě, že odtamtud nepůjde, dost těžko by se tam za ním lezlo :lol: . Ale je to tam fajn, holkám 2 a 4 roky se tam líbí, vyblbnou se. Když je venku hnusně, je to dobrá alternativa a berou to jako odměnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex