Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
ještě jsem tam nebyla, ale je to tam prý super, obrovské, pro prťavce dobrý, ale lepší pro větší, jenže ti tam zas často utečou
ale není to má vlastní zkušenost ![]()
já ale poradím Kulíškov, ten je nahoře v Kotvě na Náměstí Republiky a je super, docela cenově příznivý, není to nic obrovského, ale řekla bych, že bohatě stačí a jsou tam ještě nezničené hračky ![]()
IvkaH píše:slonikova píše:Vtipálku
mi jsme sloníková rodina
to Mrs.G mi napsala,že tady je diskuse pro mě ![]()
slonikova píše:IvkaH píše:to Mrs.G mi napsala,že tady je diskuse pro měslonikova píše:Vtipálku
mi jsme sloníková rodina
Mrs.G píše:slonikova píše:IvkaH píše:to Mrs.G mi napsala,že tady je diskuse pro měslonikova píše:Vtipálku
mi jsme sloníková rodina
No, ale zakladatelka se ptá, jak to chodí u Sloníků?
jinak se zakladatelce omlouvám za vstup,to je jen tak pro spestření,omlouvám se
![]()
Tak mi se tam právě příští týden chystáme,mám kluky 1,5roku a 7let,tak doufám,že se tam oba zabaví ![]()
Tak sloníkov neznám, ale taky uvítám info.My byli v Kotvě v Kulíškově a super.Malá má 18 měsíců a řádila tam jak černá ruka.Je tam velká trampolína a taky prolézací cosik se skluzavkou pro větší.Cena super.
Pak jsme byli v Palladiu a tam už nikdy nejdu.Všechny hračky rozbité, mega konstrukce prolízaček a trampolín pro velké.Malá teda seděla hodinu v balonkach, ale za ty prachy už tam nikdy nejdu.
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu ![]()
zichisek píše:
Tak sloníkov neznám, ale taky uvítám info.My byli v Kotvě v Kulíškově a super.Malá má 18 měsíců a řádila tam jak černá ruka.Je tam velká trampolína a taky prolézací cosik se skluzavkou pro větší.Cena super.
Pak jsme byli v Palladiu a tam už nikdy nejdu.Všechny hračky rozbité, mega konstrukce prolízaček a trampolín pro velké.Malá teda seděla hodinu v balonkach, ale za ty prachy už tam nikdy nejdu.
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu
Zrovna čtu článek o Kulíškovu .. http://www.kamsdetmi.com/article.html?… ![]()
hofka píše:zichisek píše:Zrovna čtu článek o Kulíškovu .. http://www.kamsdetmi.com/article.html?…
A v Kulíškově ve Fénixu jste někdo byl?Máme to blíž než Kotvu
jojo souhlasím s maminkou.A na tu interaktivní podlahu jsem úplně zapomněla.Po té se malá válela snad půl hodiny a chytala ryby ![]()
Sloníkov mám blízko, už jsme tam byly 3×. Je to tam pěkné. Je super, že se tam vyřádily obě děti.
Ale poprvé jsem tam byla začátkem ledna a pak minulý týden. Je znát, že tam chodí hodně lidí a že vybavení, hračky dostává docela zabrat.
Ale to tam docela velké a i větší množství dětí se tam docela rozptýlí.
Je tam i restaurace, ale jídlo mně přišlo dost hrozné a ceny spíš vyšší.
Cenově s dvěma dětma nic moc. Dost se to prodraží. Vstup pro dvě děti, kafe pro mne a pití pro děti. ![]()
Moje pocity jsou takové rozporuplné.
Sloníkov je dost dobrý, ale záleží na věku dětí a na jejich schopnosti orientace, aby se neztratily. A na poslušnosti. Je tam velká asi 4 patrová prolézačka a nedovedu si představit, kdyby někomu stávkovalo dítě, že odtamtud nepůjde, dost těžko by se tam za ním lezlo
. Ale je to tam fajn, holkám 2 a 4 roky se tam líbí, vyblbnou se. Když je venku hnusně, je to dobrá alternativa a berou to jako odměnu.
Ahoj holky!

Máte někdo zkušenosti s touto hernou? Je jich víc, tak nejlíp Praha - Galerie Nové Butovice, jak to tam chodí?
Děkuju za odpovědi