Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chystáme se na víkend do termálů na SLovensko(ubytování máme zajištěné) a protože jsem tam byla naposledy cca před 15-ti lety, prosím o rady.
Víc mě nenapadá, tak zkušenější - pište.Dík. ![]()
Ahoj,
do Podhajske jsme meli odjizdet za tyden na tyden,ale zrusili jsme to..
Je to tam pry bezva a sezona uz by mela probihat,coz znamena,ze DITE MUZE DO TERMALU V POHO-mimo sezonu do tri let nee,je v provozu jen bazen s opravdu horkou vodou!!
At se Ti tam libi ![]()
Ahoj byli jsme v Termálech v Podhájské minulý rok se známýma a bylo to tam super, vyšlo krásný počasí, takže jsme celý dny trávili v areálu koupaliště.. Malej se koupal v plenách do vody.. Obědvali jsme také v areálu a ceny velmi slušný a spousty jídla na výběr, od hotovek po minutky atd. Srovnala bych to cenově prostě jako u nás..
Díky za reakce. Já doufám, že počasí bude příští víkend příznivější. Měli jsme jet tento, ale naštěstí nám do toho něco přišlo.
vercicek - jak dlouho malej vydržel ve vodě? Asi v tom dětským bazénu,že? Já tam jedu s kožním problémem, tak bych potřebovala být naložená dlouho. Holt bude opatrovat tatínek… ![]()
Mischni malej má atopický ekzém, takže jsem taky chtěla, aby tam byl co nejdýl.. A byl ve vodě třeba i hodinu v kuse, pak jsme se šli projít, dát svačinu, je tam dětské hřiště, tak si hrál chvíli tam a zase do bazénu.. Přicházeli jsme na koupaliště v deset dopoledne a odcházeli kolem páté ![]()
Obnovuji diskuzi, prosím může mi někdo poradit jak se pohybují nyní ceny v Podhájské v tom komplexu? Myslím jídlo, občestvení pivi, limo prosím. Zřejmě jsem udělala chybu a rozhodla špatně. Rozhodovala jsem se mezi Velkým mederom a Podhájskou s dvouletým a 5m miminkem a vybrala Podhájsou, ale rezenze co nacházím, byt staršího data, se bojím tam vůbec jet.
@fazolka121 kamarádka jezdí jak na Meder tak na Podhajskou a obojí si chválí. Meder ale mají děti rády víc. O cenách jsme se nebavili, ale mohu se jí zitra zeptat.
Zdravím ve spolek, s dcerou jezdíme pravidelně. Ceny v pohodě, pizza 10 - 15 eur, malé pivo okolo eura, zmrzlina podobně.
Soukromě jsme si pronajaly saunu na hodinu za 10 eur.
Takže tak ![]()