Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
6 (let) x 5 (počet „vrhů“ ročně) x 8 (počet mláďat) = 240
240×10 krys = 2400
240×50 krys = 12000
240×120 krys = 28800
Příspěvek upraven 08.04.20 v 10:35
5×8×6 a druhou pulku te ulohy jeste vynasobit množstvím těch krys.
To zvládne každý, ale dobrý nápad, hned jsem zkoušela děti. Paráda. Posílejte dál pro inspiraci pro děti během dne… ![]()
@Anik píše:
Tohle opravdu rodič nezvládne?
Vzhledem k finanční negramotnosti, kdy si nejsou lidé schopni spočítat prakticky nic. Se tomu vůbec nedivím.
@Anik píše:
Většina ne, bohužel proto je u nás tolik exekucí, protože si to dospělí opravdu NEUMÍ spočítat. A to jsou jednoduché násobky páté třídy.
@Anik píše:
Ja si taky říkám že tohle musí zvládnout i retardovana opice, nicmene když to vidim, tak už se nedivím, že je tu tolik diskuzí, že doma nezvládají zadané učení.
@Anik píše:
Ten, co nadává na učitele, ještě nezapomeň dodat.
aha, tak asi nejsem zase takové trdlo, jak jsem si myslela. Doufám že zakladatel/ka chtěla dát jenom tip na zabavení dětí a ne opravdovou radu. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za radu č. píše: Více
Sry jako, ale takhle banální případ by měl snad spočítat každý i ve stádiu těžké opice. Nemáš doufám volební právo?
Začala jsem si to jen tak pro sebe počítat, protože jsem čekala, že v tom bude nějaký obrovský logický chyták, že se na tohle přece nemůže nikdo normální ptát.
No koukám, že v tom žádnej chyták nebyl a takoví lidé co si nedokážou spočítat, že když 1 rohlík stojí 2 koruny a já jich denně sním 5, kolik mě to bude stát za týden, mezi námi opravu chodí. A to jsem si onehdá stěžovala, že mojí nejslabší stránkou je logické myšlení. Jdu o tom přemýšlet.
Děkuji za radu č. 12