Smlouva asistent pedagoga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.6.23 21:16

Smlouva asistent pedagoga

Dobrý den, nastupuji teď do školství jako asistent pedagoga. Po telefonu mi řekli, že potřebuji doklad o rodičovském příspěvku ať mi můžou dát do praxe 4 roky co jsem doma. Jen ten doklad vůbec nemůžu najít a jen vím podle pojišťovny kdy jsem byla doma.
Nevíte kde mi ten doklad vystaví a jak vypadá? Děkuji moc za odpověď a radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44180
15.6.23 21:58
@LenkaRumpik píše:
Dobrý den, nastupuji teď do školství jako asistent pedagoga. Po telefonu mi řekli, že potřebuji doklad o rodičovském příspěvku ať mi můžou dát do praxe 4 roky co jsem doma. Jen ten doklad vůbec nemůžu najít a jen vím podle pojišťovny kdy jsem byla doma.
Nevíte kde mi ten doklad vystaví a jak vypadá? Děkuji moc za odpověď a radu

Vystaví to na UP, kde se vyřizují dávky SSP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.6.23 05:11
@LenkaRumpik píše:
Nevíte kde mi ten doklad vystaví a jak vypadá? Děkuji moc za odpověď a radu

Je zajímavé, jak to má každá škola jinak. Mám započítaný maximum. Nic jsem tehdy dokládat nemusela. Je teda fakt, že mám ve stejné škole všechny tři své kousky. Kolegyně teď hledala místo v jiné škole. Ona má 33 let učitelské praxe a 2 roky vychovatelské. Musela vyplnit formulář, kde přesně na dny a měsíce chtějí rozepsáno, kde dělala.
Zajdi si na ten ÚP. Kdyby to někdy někdo chtěl, tak to taky doma asi nedohledám a musela bych na příslušnou instituci, ať to vyjedou u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 07:17

@Kelsey děkuji za odpověď. Zkusila jsem napsat na UP přes datovku jestli mi to nepošlou. Jinak já vím přesně od kdy jsem doma vím, mám to napsané na pojišťovně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat