Šmoulí dort

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
350
29.12.15 12:07

Šmoulí dort

Ahoj holky, potřebuju poradit. :kytka:

Chtěla bych udělat neteři k šestým narozeninám dort se šmoulí tématikou, problém je, že ačkoliv peču často a ráda, tak nějak extra zručná nejsem, takže nevím, jak to udělat, aby to bylo efektní a zároveň ne zas tak náročné. (Mám na mysli zdobení…)
Nechat udělat někde dort mi přijde takové neosobní, vím, že malá víc ocení, když ho upeču sama. ;)

Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
29.12.15 12:10

@Ivetlu kamarádka tohle řeší, že udělá klasický korpus na to dá marcioan nebo tu hmotu a bud si udela sama postavicky nebo koupí hračky a da na dort. Takze je to 2,v1.Dort i dárek a dozdobi tou hmotou, listy, kytky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.12.15 12:15

Záleží co si představuješ, jestli chceš vyloženě nějaký potahovaný, takový ten klasický zdobný dort pro děti a nebo jestli chceš něco jednoduššího. Já bych třeba udělala šmoulí zahrádku :think: normálně piškot na hranatý ples nějaký krém, náplň a nahoru bych ho buď potřeba na zeleno obarveným krémem, nebo klasický krém posypala kokosem (zeleným) a z marcipánu bych pakk vymodelovala pár šmoulíků a ty tam postavila + případně jestli bys chtěla tak třeba udělat ještě chaloupku, třeba z perníku, já jsem už jednou něco na tento styl dortu dělala, ne teda šmouly ale statek a vypadalo to fakt dobře. A i když to možná jak to teď píšu zní složitě, fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.15 13:06

Moje dcera si přála dort Ledové království. Fakt jsem z toho měla stres, jak to udělat, aby to bylo hezké - modelovat zrovna neumím.
Nakonec jsem to vyřešila jedlým papírem.
Udělala jsem teda obyč potahovaný dort - má ráda tu hmotu, krém moc ne. A na to papír.
Byla nadšená. Dokoupila jsem i třpytivý ten gel, kterým se to lepí a potírá, efekt super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
29.12.15 13:15

Ja bych to udelala stejne jako Pipet - jedly papir s obrazkem smoulu ;) Je to jednoduche a vypada to fakt pekne, ja takhle delam klukum dorty casto a pokazde jsou nadseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
29.12.15 13:16

@Pipet Taky jsme měli pro dceru dort Ledové Království - jedlý papír, ale pekla mamka. U nás naopak děti nemají rády potahovanou hmotu, máme rádi klasické dorty s krémem, takže to slepila krémem. Ale na modrozelený krém se moc netvářili, nepřišlo jim to přirozené. Každopádně byla moc spokojená, dort se jí líbil a nejraději by ho měla pořád vystavený, nechtěla ho ani rozkrojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
29.12.15 13:16

I já řešila jedlý papír… Justina Biebra bych fakt nezvládla :mrgreen: :mrgreen:

Před tím jsem zas řešila malování na dort…psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
29.12.15 13:43

Omlouvám se, že se vetřu s dotazem. Dělají někde fotky na jedlý papír? Že bych poslala fotku a dostala našeho psa ne jedlém papíru.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.12.15 13:47
@Halka píše:
Omlouvám se, že se vetřu s dotazem. Dělají někde fotky na jedlý papír? Že bych poslala fotku a dostala našeho psa ne jedlém papíru.
Díky

jj dělají, není to problém, jestli chceš najdu ti i kontakt, někde to mám napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
29.12.15 13:49

@Kotatko03 prosim taky kontakt :-) ja řešila dort takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.12.15 13:50

Na mimibazaru určitě někdo bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.12.15 13:55
@Martina.N78 píše:
@Kotatko03 prosim taky kontakt :-) ja řešila dort takto

jj, teď nejsem doma, budu až někdy večer, takže zítra pošlu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
29.12.15 14:03

Jen jsem přečetla název… Můžu se zeptat z čeho chcete vykouzlit šmoulí barvu? :think: http://www.novinky.cz/…zmizela.html a další odkaz: http://www.zdravapotravina.cz/…am-ecek/E133 Na brilantní modř si dáváme u nás hodně velký pozor :kytka: je to hodně toxické éčko, jinde nevadí, ale v potravinách ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat