SMS - narození druhého dítěte

4999
12.9.13 08:52

SMS - narození druhého dítěte

Ahoj holky, mám 2 a půl týdne do termínu a pořád si lámu hlavu, jakou napsat sms, až se mimi narodí.
Bohužel většina těch, které se mi na netu líbí jsou psány jako pro první dítě, já budu mít teď druhé.
Bude to zase chlapeček, ale bohužel ještě nevím, jestli se narodí přirozeně nebo císařem, je totiž koncem pánevním.
V případě, že by se narodil přirozeně, mám připravenou tuto sms:
Tak jsem tady… zase kluk, koukám na svět jako puk. Ještě včera jsem byl v bříšku, dnes mám hlavu jako šišku. Až se srovná do kulata, budu fešák jako táta. A za to bych dala normálně čas narození, míry a jméno.
No, ale ještě bych potřebovala nějakou tu variantu, kdybych rodila císařem, ráda bych něco takovýho originálního s vtipem, nechci takový ty klasický obehraný básničky nebo jen stroze psát v tolik a tolik se narodil ten a ten a váží tolik… Předem díky za příspěvky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
12.9.13 08:56

Ahoj, já porodila akutním císařem a do sms jsem to teda nijak nevypisovala :lol:.
My psali :
Ahoj, tak už vím, jak vypadá moje maminka, i můj tatínek. Narodil/a jsem se v tolik a tolik, měřím tolik a vážím tolik a jmenuji se… Těším se, až vás uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.9.13 08:57

Mne se tyhle rymovavi radoby basnicky treba vubec nelibi, hlavne kdyz jsou uz prestreleny. To se citim pri cteni az trapne (ackoli nejsem autor) :nevim: tezko rict jestli je takovych jak ja vic, treba jo a nakonec napises jen tu strohou sms s mirama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.9.13 08:57
@Anael píše:
Ahoj, já porodila akutním císařem a do sms jsem to teda nijak nevypisovala :lol:.
My psali :
Ahoj, tak už vím, jak vypadá moje maminka, i můj tatínek. Narodil/a jsem se v tolik a tolik, měřím tolik a vážím tolik a jmenuji se… Těším se, až vás uvidím.

Joo. Tyhle jsou nejlepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.9.13 09:01

@Seizdra
;) To vymýšlel manžel mezi kontrakcema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.9.13 09:01

Proc basnicku?
Ved to posielas dospelym ludom.
Mne sa nepacia ani take tie vianocne apod. Skorej napisat nieco osobnejsie, nez basnicku, ktoru si nevymyslela sama.
Ale to je moj nazor. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
12.9.13 09:02

Já bych asi u druhého napsala něco jako: Ahoj, tak už je ze mně velký brácha/ségra. Adámek / Janička se narodil/a dnes ve xx:xx hod. atd. atd.

• Citovat
  • Upravit
ikyki
12.9.13 09:02

Mě osobně se nelíbí ani ta co máš připravenou pro normální porod, narození dítěte není žádná sranda ani vtip, nejkrásnější jsou ty co píše jako miminko např: dal jsem mamince zabrat v 10:00 hod s mírami tolik a tolik…jsme oba s maminkou v pořádku a taínek je na nás moc pyšný

• Citovat
  • Upravit
35438
12.9.13 09:05

Tyhle básničky se mi vůbec nelíbí. Buď bych napsala normálně, že se vám narodilo dítě a míry a váhy a co uznáte za vhodné. Nebo bych to takhle nenapsala vůbec a poslala třeba jen: Jsem na světě. Podrobnosti osobně za 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.9.13 09:06
@Seizdra píše:
Mne se tyhle rymovavi radoby basnicky treba vubec nelibi, hlavne kdyz jsou uz prestreleny. To se citim pri cteni az trapne (ackoli nejsem autor) :nevim: tezko rict jestli je takovych jak ja vic, treba jo a nakonec napises jen tu strohou sms s mirama.

Já se hlásím do klubu :mrgreen: Ale tahle je ještě docela dobrá, většinou to nemá ani rytmus, ani se to moc nerýmuje :lol: To tahleta splňuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Ty jo. Necekala jsem, ze se to fakt nelibu tolika lidem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuria

Seizdra, hlásím se do klubu, mně se ty rýmovánky taky nelíbí. My posílali u obou holek tedy jen strohou sms a našim rodičům jsme volali. Jinak ty rýmovánky mě vůbec dostávaj, třeba těch slintů, co člověk dostane na Vánoce, i od blízkejch kamarádů.

• Citovat
  • Upravit
21848
12.9.13 09:07
@Angua píše:
Já se hlásím do klubu :mrgreen: Ale tahle je ještě docela dobrá, většinou to nemá ani rytmus, ani se to moc nerýmuje :lol: To tahleta splňuje :lol:

Mozna o to je to horsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
12.9.13 09:08

Taky souhlasím že ty rýmovaný jsou kolikrát trapný a neosobní.. mnohem víc mě potěší zpráva že vím že jjsou všichni v pořádku, pohlaví, jméno a míry.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
12.9.13 09:08
@Tiger-lily píše:
Tyhle básničky se mi vůbec nelíbí. Buď bych napsala normálně, že se vám narodilo dítě a míry a váhy a co uznáte za vhodné. Nebo bych to takhle nenapsala vůbec a poslala třeba jen: Jsem na světě. Podrobnosti osobně za 6 týdnů.

Toto je boží! Krásně dát všem vědět, aby se neohlášeně nesockovali na návštěvy v šestinedělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí