Snažení - květen 2022

• Otevřená skupina

10dpo negativní test

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
16.4.22 14:43

Snažení - květen 2022

Ahoj holky,
je tady některá, která má v plánu s partnerem začít zkoušet štěstí v květnu? :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.4.22 16:24

@MaminkaELI
Ahojky my už se s manžou snažíme teď, ale vzhledem k tomu, že je květen za dveřmi a pochybuju že to teď vyjde tak se hlásím do skupinky :)
A ty už máš děti? Nebo to bude první snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
22.4.22 10:41

Ahoj, my se další měsíc plánujeme snažit :srdce: před pár dny jsem prodělala samovolný potrat a dle UZ se tělo krásně čistí samo, revize nebude nutná.. takže nám nic nebrání v tom se začít snažit hned další měsíc a snad je potratem “pohnojeno” a další pokus bude úspěšný, Věřím, že nám andílek pošle miminko :srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
44
23.4.22 10:13
@davidikova lenka píše:
@MaminkaELI
Ahojky my už se s manžou snažíme teď, ale vzhledem k tomu, že je květen za dveřmi a pochybuju že to teď vyjde tak se hlásím do skupinky :)
A ty už máš děti? Nebo to bude první snažení?

@davidikova lenka Ahoj, ja už doma mam tříletého chlapecka. A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.4.22 10:17
@np10021 píše:
Ahoj, my se další měsíc plánujeme snažit :srdce: před pár dny jsem prodělala samovolný potrat a dle UZ se tělo krásně čistí samo, revize nebude nutná.. takže nám nic nebrání v tom se začít snažit hned další měsíc a snad je potratem “pohnojeno” a další pokus bude úspěšný, Věřím, že nám andílek pošle miminko :srdce: :andel:
Ahoj, v jakem tydnu jsi prodělala potrat? :,( a jak se citis?
My prave čekáme na květen, protože jsem také přišla o miminko, ale už v 5.měs. :,(
Dávám se teď psychicky / fyzicky dohromady a hrozně bych chtěla co nejdřív zase otěhotnět. Jak to myslíš, ze “pohnojeno” to mě zajímá :))
Ja také doufám, ze se ke mě moje holcicka vrátí zpet :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.4.22 10:21

@MaminkaELI Byla jsem na úplném začátku 6. týden. Bylo to mé první těhotenství a dopadlo takhle, takže mě to velmi vzalo. Na miminko jsme se s přítelem velmi těšili :,(. Jsou dny, kdy mi je lépe a jsem plná naděje a víry, že příště dopadne vše dobře a že se brzy zadaří. A pak jsou dny, kdy mi je na nic a pláču. Takový den mám třeba dnes :,( zdál se mi sen o miminku a tak mi je velmi smutno :,(. Je mi moc líto čím s prošla ty :,( věřím, že brzy vám holčička pošle zdravé miminko :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23.4.22 10:28

@MaminkaELI
Já mám 3 kluky :D (14,11,6)
Tak poslední pokus o holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.4.22 23:43

Mas můj obdiv.
:srdce: Nadruhou stranu, kluci jsou velcí, takže ta malá princezna se úplně nabízí :srdce: takže už mas taky načteno, jak na holčičku :D :D? @davidikova lenka

Příspěvek upraven 24.04.22 v 23:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.4.22 23:47

@np10021
Tohle je proste hrozný a nemělo by se to stávat :( každopádně musíme jít dal a byt statečné. Věřím, ze i nám se poštěstí mít zdravé miminko… a věřím, ze brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.4.22 15:34

Ahoj :) tak my uz se sice snažíme 2,5 roku ale 4.5 jdeme na první IUI, tak jsem zvedava..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
9.5.22 10:59

Ahojky, přidávám se do skupiny. My se o miminko pokoušíme od začátku roku, nicméně dneska přišla menstruace, takže nás čeká další měsíc. Žádné dítko nemáme, takže se na miminko moc těšíme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
9.5.22 11:53

Ahojky, tak my se s přítelem snažíme 1. Měsíc o miminko. Doma máme 5 dětí, tohle bude 6. V pořadí. ☺️️😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.5.22 21:29

Čauky děvčata. Můžu mezi vás? Snažíme se dlouho dobu.. v lednu se zadařilo, ale v březnu jsem potratila. Teď se tedy můžeme první měsíc po revizi opět začít snažit. :srdce: :dance: kdo už testuje ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
12.5.22 21:54

@T08K22 To je mi moc líto, ze jste o miminko přišli. U me je jeste na ovulaci brzo. Teprve mi konci menstruace 🙊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.5.22 08:32

@Kulicka113

Mě včera začala MS, pockame na poslední den a vrhneme se na to :D Budete se snažit o holku nebo kluka nebo je ti to jedno? :D :D beru to s trochou nadsázky, přece jen při ovulaci jsou to údajně kluci a 3-5dnu před holcicky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny