Snažení - květen 2022

• Otevřená skupina

10dpo negativní test

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
6.6.22 09:02

Tak se taky presouvam do cervna, dneska 1DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 10:25

@Kulicka113 :,( tak hodne stesti nam vsem v novem cyklu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 20:50

Obnova diskuze

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat už nějakou chvíli se snažíme o miminko a dnes jsem očekávala menstruaci (bohužel je nepravidelná takže si nedělám velké naděje) co myslíte? Je pozitivní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 22:46

Můj příběh - moje cesta k miminku

Moje cesta k miminku
Ahoj všem, ráda bych zde sdílela částečně svůj příběh. 35 let jsem byla bezdětná, z toho 13 let jsem si přála mít dítě. Tato cesta byla dlouhá, intenzivní, silná, dobrodružná. Byla to cesta z bezdětnosti dál do hloubky - s mateřstvím čím dál víc na dosah. V listopadu 2022 jsem došla do bodu, kdy jsem se stala matkou a mateřství a Frídu mám za odměnu. Chtěla bych higlighty této cesty sdílet s dalšími bězdětnými ženami, abych věděla, jakou podporu byste nejvíce ocenily - vytvořila jsem na to otázky, na které budu moc ráda, když mi odpovíte. https://forms. gle/…XgyRe2Un9cC7 - mám pro vás dárek - posilující kartu s mým komentářem.
Můžete můj příběh sledovat na IG - mateřství_na_dosah nebo mám FB skupinu Mateřství na dosah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 22:51

Můj příběh dlouhého čekání na miminko:)

Ahoj všem, ráda bych zde sdílela částečně svůj příběh. 35 let jsem byla bezdětná, z toho 13 let jsem si přála mít dítě. Tato cesta byla dlouhá, intenzivní, silná, dobrodružná. Byla to cesta z bezdětnosti dál do hloubky - s mateřstvím čím dál víc na dosah. V listopadu 2022 jsem došla do bodu, kdy jsem se stala matkou a mateřství a Frídu mám za odměnu. Chtěla bych higlighty této cesty sdílet s dalšími bězdětnými ženami, abych věděla, jakou podporu byste nejvíce ocenily - vytvořila jsem na to otázky, na které budu moc ráda, když mi odpovíte. https://forms. gle/…XgyRe2Un9cC7 - mám pro vás dárek - posilující kartu s mým komentářem.
Můžete můj příběh sledovat na IG - mateřství_na_dosah nebo mám FB skupinu Mateřství na dosah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.5.23 15:15

Ahoj holky

Čauky. Tak se přidám k vám ☺️ s manželem se nechraníme už od prosince, ale snažení bude až teď. Vzala jsem to poctivě, bazální teploměr, ovulačni testy a mám i Maca prášek. Momentálně jsem 9.den cyklu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
1.9.23 16:21

@Nika. Al Ahoj tak jak to dopadlo? jsem na tom podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.12.23 18:37

Dokumentarni film

Dobrý den.
Připravujeme mezinárodní dokumentární film o těhotenství a hledáme ženy, které momentálně čekají miminko a byly by ochotny se s námi podělit o své prožitky. Chtěli bychom natáčet všechny etapy těhotenství přinejmenším od prvního ultrazvuku. K tématu budeme přistupovat s citlivostí a respektem. Budeme moc rádi, když se k nám připojíte!
Režie: Andrea Sedláčková Produkce: ARTE, ČT, CNC, Enfant sauvage, Punk film.
Kontakt: lucie@punkfilm.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.23 19:03

Těhotenský test

Ahojky, co myslíte?? Já tam vidím velice ale velice slabě druhou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny