Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43670
20.6.26 14:48

Právě jsem dodělala jahodový dort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43670
20.6.26 15:00

Včera večer jsme grilovali krkovici a klobásy, dnes bude repete, kuře a hermelín. Naštěstí je u nás vcelku přijatelně, moc nepraží, je pod mrakem.
Já ty vedra prostě nesnáším, ze zdravotních důvodů.
Přeji vám všem krásný víkend :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
20.6.26 18:40

My dneska cely den v Jizerkach. Obed na Prezidentské chatě. Vsichni smazaka z blatackeho zlata a hranolky, tatarka. :palec: :mrgreen: A hlavne my s muzem tocena Plzeň :lol: Pak zmrzka dole v Bedřichově a cestou domu bourka jako blazen. :D
Zitra veget a k obedu jen lehke testoviny s tunakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5615
20.6.26 18:48

No já teda vyhlásila období bez vaření.
Upekla jsem si bezlepkový chléb ( pekárnu jsem dala na balkon) a jedeme variace salátů…
Sice mám koupený květák, chtěla jsem dělat placičky, ale v tom horku ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44550
20.6.26 19:04
@Menton píše: Více

Já budu zítra dělat mozeček. Květák uvařím v dílně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
20.6.26 19:09

Rano jsem musela do prace, tak jsem nakoupila anglicke rohliky. K obedu rajcatovy salat s vejci, seminkovy kvaskovy chleba. K veceri byla sekana a pecene nove bramburky s cibuli a kminem, okurkovy salat. Muz mel mlsnou a prekvapil jahodovym dortem. Zitra bude pizza a testovinovy salat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5615
20.6.26 19:23
@Havlova píše: Více

No v bytě dílnu nemáme, ale možná by přišlo zařízení společné letní kuchyně dole ve sklepě…třeba to projde přes SVJ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvedava1
20.6.26 19:30

Holanďáky s bramborovou kaši a hlavkovým salátem s hodne vychlazenou octovou zálivkou.

• Citovat
  • Upravit
44550
20.6.26 19:34
@Menton píše: Více
:P :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43670
20.6.26 20:29

U nás už se přes hodinu schyluje k bouřce, naštěstí jsme těsně předtím dogrilovali. Začal vichr z hor, ale fest 8o tak jsme se hecli a odnosili jsme všechna rajčata z terasy do chodby, pak závěsné květináče se surfiniemi, sotva jsme to dodělali, tak se vítr uklidnil :roll:
Teď fouká jen o trochu víc, než je tu obvyklé, ale ty černé mraky vypadají hrůzostrašně. Ale zatím ani kapka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22185
20.6.26 22:03

@Betty MacDonald

Tak přeju pořádnou buřinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
20.6.26 22:43

@Betty MacDonald kousek od nas kroupy lidem rozmlatily auta 8o. Muz sel koupit zakusky a vypravel to tam pan, co si sel koupit dort na zal. Pry mu to rozbilo okna, to jsem jeste neslysela. U nas se decka koupaly a malej mi prisel ukazat krupky do kuchyne. A nez jsem dosla k bazenu, tak uz vsechno litalo. Ja ty letni bourky nesnasim, uz jsem v minulosti meli statisicove skody … at uz je zase podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22185
21.6.26 01:57

Nevařil jsem. Vyjel jsem si na motorce a dal si burger se žampiony a místní IPA v Orlean. Orlean má hospodu, poštu, jednu křižovatku a výhled na Blue Ridge Mountains.

A cestou domů jsem koupil žrádlo sumcům. Pytel je lehčí než manželka, ale hlavně se cestou nemele :)

Bouřky mám rád a rád při nich kukám. Aspoň nějak se zem zatřese. :mrgreen:
Ale taky jsme v Santa Fe stěhovali stan do koupelny, protože přes nás mělo jít tornádo. Nakonec nešlo, ale foukalo fest.

Příspěvek upraven 21.06.26 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43670
21.6.26 03:34

@Winter garden :hug: když jsem ještě žila s panem MacDonaldem, tak nás jedna letní bouřka vytopila, nejmladší holky tehdy byly ještě malé a nemohly pak dlouho na zahradu, ta byla jedno bahno…tehdy jsme rekonstruovali dům a všechen stavební materiál, co byl v pytlích na dvoře, byl na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16797
21.6.26 13:38

@Betty MacDonald :hug: Je to hrozne. V prvni chvili musi clovek myslet na holy zivot. A az kdyz jsem to zazila, tak jsem to pochopila. On se clovek nema kam schovat, kdyz mu to porcuje barak… jen cekat, az to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí