Co dnes vaříte?

11.9.12 09:21

Co dnes vaříte?

Dobré ránko všem, holky co dnes vařite? Mě vůbec nic nenapadá, je to pořád dokola :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1726
11.9.12 09:22

Brokolicová polévka, rizoto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Mám angínu, takže dnes nevařím nic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489

Mám stejný problém, ale koukala jsem, že diskuse na tohle téma se nějak zvlášť nechytá…že by ženy nevařily? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.9.12 09:24

Taky mi dochází nápady… :nevim: my dnes budem mít hrachovou polévku a vařené uzené s bram. kaší a dál nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.9.12 09:25

Čočku se zeleninou (mrkev, rajčata z konzervy, petržel, bylinky) a brambory, večer ze zbytku brambor br. kaši, pangasia na masle a dušený hrášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.12 09:28

Já bych si dala nějakou specialitu, ale nevím jakou :lol: asi udělám kůřecí prsa s broskví a sýrem s rýží basmati, to miluju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.9.12 09:29

NA mě leze bacil, takže vůbec nemám na nic chuť. Tak bude česneková polévka a malá bude mít nudle s mákem :).
Zítra máme zeleninovou polévku a pečené kuře s bramborem

• Citovat
  • Upravit
184
11.9.12 09:35

Dělám špenát, bramborový knedlík a kuře. :pankac: Vařím denně a pomalu mi dochází nápady :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.9.12 09:35

Tak já dnes budu dělat houbovou polívku, a tortilu s kuřecím masem :mrgreen: inspirace tady z emiminovskejch stránek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
11.9.12 09:36

Tak já dneska rajskou omacku s testovinami, hovězí vývar a Zapecene palacinky a s tvarohem. Nápady u me taky moc nejsou a jedu porad dokola!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.12 09:37
@Zlobísek:)) píše:
Tak já dnes budu dělat houbovou polívku, a tortilu s kuřecím masem :mrgreen: inspirace tady z emiminovskejch stránek :mrgreen:

Mňám tortilu bych si taky dala, jenže to by mi chlap řekl že to není pořádné jídlo :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.9.12 09:39
@MaminkaAndrejka píše:
Já bych si dala nějakou specialitu, ale nevím jakou :lol: asi udělám kůřecí prsa s broskví a sýrem s rýží basmati, to miluju :palec: :palec:

To bývala specialita v 80-90 letech ne?? :think:

Já se třeba dívám na jídelní lístky co jsou na netu u různých restaurací a podle toho jaký název se mi líbí tak hledám recept..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.12 09:43
@Andrea_D píše:
To bývala specialita v 80-90 letech ne?? :think:Já se třeba dívám na jídelní lístky co jsou na netu u různých restaurací a podle toho jaký název se mi líbí tak hledám recept..

Neřekla jsem že je to specialita, jen že bych si nějakou dala ale nevím jakou, tak budu vařit asi tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.12 09:44

Zapečenou brokolici s bramborama :mrgreen: přemýšlela jsem jen nad šťouchanýma bramborama, ale dnes máme trénink, tak ať je jídlo pořádné :mrgreen: u mě nápady jsou, dostala jsem novou kuchařku, jedu podle stránek :mrgreen: bo jsme jedli pořád to samé dokola, to už fakt nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí