Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobré ránko všem, holky co dnes vařite? Mě vůbec nic nenapadá, je to pořád dokola
![]()
Mám stejný problém, ale koukala jsem, že diskuse na tohle téma se nějak zvlášť nechytá…že by ženy nevařily? ![]()
Taky mi dochází nápady…
my dnes budem mít hrachovou polévku a vařené uzené s bram. kaší a dál nevím ![]()
Čočku se zeleninou (mrkev, rajčata z konzervy, petržel, bylinky) a brambory, večer ze zbytku brambor br. kaši, pangasia na masle a dušený hrášek.
Já bych si dala nějakou specialitu, ale nevím jakou
asi udělám kůřecí prsa s broskví a sýrem s rýží basmati, to miluju
![]()
NA mě leze bacil, takže vůbec nemám na nic chuť. Tak bude česneková polévka a malá bude mít nudle s mákem
.
Zítra máme zeleninovou polévku a pečené kuře s bramborem
Dělám špenát, bramborový knedlík a kuře.
Vařím denně a pomalu mi dochází nápady ![]()
Tak já dnes budu dělat houbovou polívku, a tortilu s kuřecím masem
inspirace tady z emiminovskejch stránek ![]()
Tak já dneska rajskou omacku s testovinami, hovězí vývar a Zapecene palacinky a s tvarohem. Nápady u me taky moc nejsou a jedu porad dokola!
@Zlobísek:)) píše:
Tak já dnes budu dělat houbovou polívku, a tortilu s kuřecím maseminspirace tady z emiminovskejch stránek
Mňám tortilu bych si taky dala, jenže to by mi chlap řekl že to není pořádné jídlo
![]()
@MaminkaAndrejka píše:
Já bych si dala nějakou specialitu, ale nevím jakouasi udělám kůřecí prsa s broskví a sýrem s rýží basmati, to miluju
![]()
To bývala specialita v 80-90 letech ne?? ![]()
Já se třeba dívám na jídelní lístky co jsou na netu u různých restaurací a podle toho jaký název se mi líbí tak hledám recept..
@Andrea_D píše:
To bývala specialita v 80-90 letech ne??Já se třeba dívám na jídelní lístky co jsou na netu u různých restaurací a podle toho jaký název se mi líbí tak hledám recept..
Neřekla jsem že je to specialita, jen že bych si nějakou dala ale nevím jakou, tak budu vařit asi tohle.
Zapečenou brokolici s bramborama
přemýšlela jsem jen nad šťouchanýma bramborama, ale dnes máme trénink, tak ať je jídlo pořádné
u mě nápady jsou, dostala jsem novou kuchařku, jedu podle stránek
bo jsme jedli pořád to samé dokola, to už fakt nešlo…