Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Samamama no já taky vařím jen to co má prcek 3,5 rád, ale pak si ho vyzvednu ve školce a učitelka mi hned hlásí, jak pěkně obědval, že mu i přidávala, což mě dost šokovalo vzhledem k tomu, že měli hovězí+knedlík+koprovou omáčku
Já mu tohle dát doma, tak se s tím můžu jít vyfotit, ale ve školce funguje dav a tam on to sní ![]()
@rosolina dík za naději, třeba ho školka taky zlomí (zatím chodí jen 1× týdně do soukromého zařízení, tam není jídelníček a on nikdy neví, co bylo k obědu, ale machruje, že všechno snědl a první, což je divný, když doma si vybírá a jí hodinu
).
Ahoj, koukám, že tu dost vaříte kuře, jaké kuře kupujete? Já kuře neměla už asi rok…
Dnes segedýnský guláš, k večeři jen zeleninový salát s kuř masem, zítra br kaše řízky, pak rajská omáčka s těstovinama
jinak kuře jsem nekoupila hooodně dlouho, spíš kupuju jen prsa, ale nějak jsem na něj dostala chuť - když o něm čtu ![]()
Italská polévka Minestrone dnes na oběd dělala jsem ji poprvé a byla výborná.
@Nicolink píše:
@Nainuva já kupuju lečo ve sklence kde je sotva poznat nějaká zeleninajaké teda kupuješ???
![]()
Promiň, ž teď jsem si všimla dotazu ![]()
Značku ti přímo nepovím. Chodím do tesca a je jich tam několik. Mslím, že hamé má kousky. Ale já beru nějaké větší ![]()
Mrkvová polévka, vepřový závitek s rýží a zítra obrácený řízky se šťouchačkama ![]()
Gulášová polévka a pečené kuře s bramborem.
Zítra španělské ptáčky s houskovým knedlíkem nebo rýží.
Dnes šťouchané brambory s cibulkou a žampiony ke zbytku pečeného krůtího stehna ze včera. Zítra bude losos s nějakou těstovinou.
Dnes byl květákový mozeček s bramborama a zítra jen rychlovka pro mě a přítele - zapečené toaty ![]()