Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dorinka01 Koprovku, nebo fazolky na smetaně, to vařím já. Kromě té rajské a svíčkové omáčky nevedem.
@Ukulina S koprovkou mě vypískají, ale fazolky mám ráda. Dobrý nápad, dík.
@dorinka01 znojemskou, na ptáčky (když se mi nechce dělat ptáčky nechám maso, párek, vajíčko, okurku volně), žampionovou, koprovou.., klasickou uho (někdy přidám kmín, někdy hořčici, apod.)
@anairda píše:
@dorinka01
Nebo třeba kuře na paprice a k tomu kolínka.
Jasně na to jsem zapomněla. ![]()
Díky za tip. Fazolky na smetaně a kuře na paprice uvařím o víkendu. Obojí jsme dlouho neměli ![]()
Ahoj holjy, mate, prosim vas, nektera recept na karbenatky nebo placicky z cervene prip. obycejne cocky? Diky ![]()
Damy, nasla jsem doma balicek jahel (jahlu?
) kterym konci trvanlivost, a tak bych je potrebovala nejak spotrebovat. jeste jsem je nikdy nejedla. Poradite mi nejaky fajn recept (spis teda na slano), ktery by mohl zabodovat jak u manzela, tak u dvouletaka??? ![]()
Guláš ze srdce a jater s chlebem. Zítra bych chtěla udělat něco z kapusty, mám tady jednu celou velkou…ale pořád dokola děláme buď kapustovou polévku a nebo dušenou kapustu s masem.. Máte jiný nápad, co s ní?
@crazymisha píše:
Guláš ze srdce a jater s chlebem. Zítra bych chtěla udělat něco z kapusty, mám tady jednu celou velkou…ale pořád dokola děláme buď kapustovou polévku a nebo dušenou kapustu s masem.. Máte jiný nápad, co s ní?
Pokud máš doma něco dovnitř (mleté maso),udělej kapustové závitky.
Dneska jsem upekla citronove kuře s česnekem a na dezert budeme mít karamelové hrušky s medem a oříšky ![]()