Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
21.2.14 09:24

U nás bude dneska fazolová polívka a špenát s pečeným masem a bramborama.

• Citovat
  • Upravit
9090
21.2.14 09:30

U nás bude hovězí vývar s játr. rýží a nudlemi a maso na smetaně s houbama a hranolky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.2.14 11:25

Chilli s ořechy a čokoládou
Lotyšské Pizza Rolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
21.2.14 11:44

@simonka07 Co je to za pokrm? Zajímavá kombinace. Tak abys z toho nešlehala plameny :palec: ale ty pizza rolky zní dobře :)

• Citovat
  • Upravit
2275
21.2.14 12:00

Já dnes uvařím asi ty francouzské brambory a zítra segedín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.2.14 12:08

@Hr4sek22 zní to divně, že.. ale je to vynikající :mavam: hlavně manžel se po tom může utlouct :lol: výhoda je, že zbylou čokoládu sníš a víno vypiješ :mrgreen: dám odkaz na recept, jestli chceš :mavam:

a pizza rolky dělám podle tohoto receptu :)
1 balení rozváleného listového těsta (500 gr)
150 gr vegan sýra (např. plátkový Violife chedar)
dvě lžíce rajského protlaku či suga
dvě lžíce ajvaru
trocha rozdrobeného uzeného tempehu
asi 2 lžičky oblíbeného koření (např. tymián, sezam či rovnou zaatar)
sezam na posypání rolek

Postup:
Těsto rozviňte, rajčatový protlak/sugo smíchejte s ajvarem a namažte na těsto. Poklaďte plátky sýra, posypte rozdrobeným tempehem a kořením. Pevně zarolujte a nakrájejte asi na 1 cm tlusté plátky a posypte je sezamem. Dejte na pečícím papírem vyložený plech a pečte v dobře předehřáté troubě na 210°C asi 20 minut (ale je to dost orientační, radši rolky dobře sledujte).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
21.2.14 12:36

@simonka07 To zní zdravě :mrgreen: tempeh si pamatuju. Chvíli jsem se tak taky stravovala. Ujížděla jsem na seitanu a flameri z jáhlů :lol: vydrželo mi to asi tak půl roku. Jsem holt masožravá jak piraňa :) ale něco zdravějšího občas neuškodí. Tohle zkusím. Mám v plánu návštěvu biopotravin. Chci tam nějaký sirupy, čaje a tofu tak koupím i tohle. Recept jsem si uložila, díky :kytka: ale jíst to budu nejspíš sama. Můj by mě s tím asi poslal do řiti, ale uvidíme.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1910
21.2.14 13:34

Čína z kuřecího masa se zeleninou a rýže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.2.14 17:43

V posledních dnech jsme měli - pštrosí vejce se šťouchákama, plněný pečený bůček se zelím a knedlíkem, fazolky, přírodní kuřecí plátky a brambory a dneska sýrovo-smetanová omáčka s těstovinami. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
21.2.14 17:51

Tento týden jsme měli roštěnou s rýží, špenát s vejcem a brambory, šunkofleky, br. guláš, a na víkend plánuji vepřo knedlo zelo, pečené kuře a br. kaši, prostě samá zdravá jídla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.2.14 20:20

Dneska jsme měli šopák a na zítřek plánuju pizzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
21.2.14 21:34

Zítra bude filé na česneku a cibulce a brambory. Dnes zbytek včerejších karbošů s rajskou a špagetami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
21.2.14 21:58

Zítra rizoto s kuřecím opečené na pánvi :jazyk: a v neděli řízky - neměli sme asi půl roku :D

• Citovat
  • Upravit
1052
22.2.14 08:33

U nás chlebová polívka, kuřecí nudličky na smetaně s hranolkama a zítra vepřový plátek na přírodno s rýží, polívka nejspíš vývar s knedlíčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
22.2.14 09:16

Dneska bude zelná polévka, kuřecí řízek, brambory a rajčatový salát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí