Povidlon z odpalovaného těsta

Lenka76
7.9.12 19:19

Povidlon z odpalovaneho testa

Ahoj holky, mate nekdo recept na povidlon z odpalovenho testa(nechci z Bebe susenek).Na netu jsem nasla recept, ale chybi tam kolik mouky… :( Tak jestli mate nektera recept.diky moc!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
7.9.12 20:39

Ahoj, jsem zvědavá, co je to povidlon?

Jinak do odpalovaného těsta dávám zásadně stejný množství vody (v ml) jako mouky (v gramech). Poměr másla/cukru/vajec k mouce dávám na různé pečivo/cukroví jiný - od 1:2,5 do 1:4, Ale to tě asi nespasí, co?

hmm, už jsem ho pěkně dlouho nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
7.9.12 21:02

@Lenka76 Nejsou to ty Veľhory? Odpalované těsto se pomaže povidlama a pak se tam přidává krém?
 http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
7.9.12 21:04

@Lenka76 A máš tam i variace, na slovensku jsou to ty Velhory a dáva se karamelový krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.9.12 21:05

Nehledáš tohle: http://foto.dama.cz/foto.php?… podle fotky vypadá dobře, asi to taky vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
7.9.12 21:22

Diky holky, ty velhory vypadaji zajimave…prudusinka:to je presne ono.My jsme totiz byli v Praze v ZOO a dali jsme si to tam v restauraci a je to fakt mnamka :potlesk: jeste jsem odpalovane testo nedelala, tak jsem zvedava, co z toho bude, az se do toho pustim…

• Citovat
  • Upravit
10848
7.9.12 21:23

Tu slintám :) nemám čas to dělat, a navíc bych neměla, bo pak to sežeru :cert: ale je to tak lákavý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
19.3.25 15:03
@Jazz27 píše: Více

Je to rozdílné jen tvarem, Veľhory jsou na plechu a povidloň je dělaný jednotlivě ve tvaru jako větrník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí