Pečení dortů Nučice

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
581
4.9.12 18:37

Pečení dortů Nučice

Ahoj v Nučicích nějací dva pánové pečou dorty. Měli nám tam péct dort na svatbu ale zrušili jsme to a teď nevím název a chtěla bych dort pro syna. Nebo prosím poraďte kde mi dobře upečou. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
4.9.12 19:09

V+V Vladimíra Rosenbaumová :) já jsem našla na netu toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.12 20:14

@tumpach to není ono…
@helbell vím co myslíš, počkej, jak přijde domů manžel, hnedka ti řeknu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.9.12 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.9.12 20:45

Ahoj,
já nevím jak v Nučicích, ale dva páni (partneři) pečou výborné dorty v Tachlovicích (to je vesnice hned vedle Nučic). Tady je na ně odkaz a my jsme byli fakt moc spokojení.

http://www.detskedorty.cz/svatebni-dorty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.9.12 21:05
@IvcaH píše:
Ahoj,
já nevím jak v Nučicích, ale dva páni (partneři) pečou výborné dorty v Tachlovicích (to je vesnice hned vedle Nučic). Tady je na ně odkaz a my jsme byli fakt moc spokojení.http://www.detskedorty.cz/svatebni-dorty/

Když já přávě nevím kam to patří jestli k Nučicím nabo TZachlovicím (nejsem odsud) kde jsme nyli, manžel říká Nučice. Kouknu se díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
4.9.12 21:52

V Nučicích o nikom /krom cukrárny/ nevím. Já jsem přímo z Tachlovic a ty pány mažel (teda jednoho z nich) zná a o dalších pánech v okolí nevím. Tak snad to bude ono, ale kdyby ne a nenašli jste to, tak nám už dělali dort dceři ka narozeninám a lepší jsem doopravdy nejedla. Holt tyhle lidi na to mají talent. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.9.12 21:55

@IvcaH jojo, to jsou oni!! :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.9.12 23:53
@IvcaH píše:
V Nučicích o nikom /krom cukrárny/ nevím. Já jsem přímo z Tachlovic a ty pány mažel (teda jednoho z nich) zná a o dalších pánech v okolí nevím. Tak snad to bude ono, ale kdyby ne a nenašli jste to, tak nám už dělali dort dceři ka narozeninám a lepší jsem doopravdy nejedla. Holt tyhle lidi na to mají talent. ;)

A cena? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
5.9.12 08:43
@helbell píše:
A cena? :palec:

Mě přijde, že mají ceny jako všude jinde. Za odlehčený dort pro dceru s obrázkem z jedlého papíru (donesli jsme obrázek a oni si ho doma vytiskli na jedlý papír), potažený marcipánem, odlehčený tvarohový krém a platili jsme myslím do 700Kč. Ale bylo to loni. A taky záleží jak náročný by jste chtěli. Přikládám fotku toho dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
5.9.12 16:39

Teda ale umí, pánové. Ty patrový svatební jsou normálně umělecký díla. Až by mi bylo líto to toho zakrojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
5.9.12 17:14

My jsme měli krávu a byla totálka boží :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.15 12:14

Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsou :lol: Jen moje babčka s dědou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
10.6.15 14:01
@rosenbaumová píše:
Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsou :lol: Jen moje babčka s dědou :)
@rosenbaumová píše:
Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsou :lol: Jen moje babčka s dědou :)

Jednalo se o Tachlovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlP
32
7.11.15 21:39

My bydlíme v Tachlovicích, dorty pro malého objednáváme vždy zde v Tachlovicích:

http://www.detskedorty.cz/kontakt/

Dorty jsou krásné, rychle a dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí