Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj v Nučicích nějací dva pánové pečou dorty. Měli nám tam péct dort na svatbu ale zrušili jsme to a teď nevím název a chtěla bych dort pro syna. Nebo prosím poraďte kde mi dobře upečou. ![]()
Ahoj,
já nevím jak v Nučicích, ale dva páni (partneři) pečou výborné dorty v Tachlovicích (to je vesnice hned vedle Nučic). Tady je na ně odkaz a my jsme byli fakt moc spokojení.
@IvcaH píše:
Ahoj,
já nevím jak v Nučicích, ale dva páni (partneři) pečou výborné dorty v Tachlovicích (to je vesnice hned vedle Nučic). Tady je na ně odkaz a my jsme byli fakt moc spokojení.http://www.detskedorty.cz/svatebni-dorty/
Když já přávě nevím kam to patří jestli k Nučicím nabo TZachlovicím (nejsem odsud) kde jsme nyli, manžel říká Nučice. Kouknu se díky.
V Nučicích o nikom /krom cukrárny/ nevím. Já jsem přímo z Tachlovic a ty pány mažel (teda jednoho z nich) zná a o dalších pánech v okolí nevím. Tak snad to bude ono, ale kdyby ne a nenašli jste to, tak nám už dělali dort dceři ka narozeninám a lepší jsem doopravdy nejedla. Holt tyhle lidi na to mají talent. ![]()
@IvcaH píše:
V Nučicích o nikom /krom cukrárny/ nevím. Já jsem přímo z Tachlovic a ty pány mažel (teda jednoho z nich) zná a o dalších pánech v okolí nevím. Tak snad to bude ono, ale kdyby ne a nenašli jste to, tak nám už dělali dort dceři ka narozeninám a lepší jsem doopravdy nejedla. Holt tyhle lidi na to mají talent.
A cena? ![]()
@helbell píše:
A cena?
Mě přijde, že mají ceny jako všude jinde. Za odlehčený dort pro dceru s obrázkem z jedlého papíru (donesli jsme obrázek a oni si ho doma vytiskli na jedlý papír), potažený marcipánem, odlehčený tvarohový krém a platili jsme myslím do 700Kč. Ale bylo to loni. A taky záleží jak náročný by jste chtěli. Přikládám fotku toho dortu.
Teda ale umí, pánové. Ty patrový svatební jsou normálně umělecký díla. Až by mi bylo líto to toho zakrojit.
Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsou
Jen moje babčka s dědou ![]()
@rosenbaumová píše:
Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsouJen moje babčka s dědou
@rosenbaumová píše:
Jen tak pro informaci žádní dva pánové tam nejsouJen moje babčka s dědou
Jednalo se o Tachlovice
My bydlíme v Tachlovicích, dorty pro malého objednáváme vždy zde v Tachlovicích:
http://www.detskedorty.cz/kontakt/
Dorty jsou krásné, rychle a dobré…