Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, mám takový dotaz, který vyplývá hned z názvu tématu…
po oslavě nám zbyly nějaké „svatební koláčky“ a faktem je, že my to doma nejíme, maximálně malá, tak přemýšlím, jestli by to přežilo zamrazení, případně jak dlouho by to v tom mrazáku vydrželo, jaké by to pak bylo a tak podobně:) Nemáte s tím někdo zkušenost?
Ja zamrazila vanocni cukrovi, vytahla to pred tydnem a bylo tak jak cerstvy
.
@tejuho píše:
Ja zamrazila vanocni cukrovi, vytahla to pred tydnem a bylo tak jak cerstvy.
Právě kvůli tomu mě to napadlo, že o tom už jsem slyšela, že po vánocích to tak někdo dělá:))
Nasi mrazi kolacky, van. cukrovi, zakusky a vse je po vydelani jako cerstve. Ja si to dam vzdy do mikrovlnky na minutku i v sacku a je to jak z trouby ![]()
Rozhodně přežijou
tedy jak dlouho vydrží to nevím, neb u nás takové věci nikdy moc dlouho nevydrží ![]()
Jasně, zmrazit jdou
Ale jak dlouho vydrží, to nevím. Já bych to spotřebovala radši do tří měsíců…
Určitě zamrazit, ale otázka je proč, když to stejně nejíte
Můžeš také poslat k nám, my to jíme ![]()
Zmrazit se dají a vydrží asi měsíc, záleží jak kvalitní byly suroviny
@kozisek píše:
Určitě zamrazit, ale otázka je proč, když to stejně nejíte![]()
Můžeš také poslat k nám, my to jíme
my to taky jíme a ve velkým, ale malé to nechutná
![]()
Taky jsem zmrazila a poslednich par jsem vytahovala snad po roce a byly dobre a nam bylo taky dobre
.
Určitě jdou zamrazit. My jsme si takhle zamrazili svatební koláčky i dort a na naše první výročí to snědli a bylo to dobré, skoro jako čerstvě
.
Příspěvek upraven 30.10.12 v 11:37
Však kus dortu se má na výročí sníst. A u nás přesně tak, dort byl luxusní, vůbec jsem to nečekala - přitom byl ve stejném šupleti jako krevety, nějak mi to nedošlo - ale vůbec nenačuchnul, byl fakt super ![]()
Dík za rady, už sou v mrazáku:)) pár jsem jich teda malé nechala, ale jinak, šup tam s něma… já je teda taky jím, ale ne moc ve velkým, jen pár a rozhodně ne po oslavě, kdy su přeslazená
Takže ony už se někdy spotřebují ![]()