Dají se zamrazit svatební koláčky? Na jak dlouho?

5502
3.9.12 19:15

Dají se zamrazit svatební koláčky? a na jak dlouho?

Zdravím, mám takový dotaz, který vyplývá hned z názvu tématu… :) po oslavě nám zbyly nějaké „svatební koláčky“ a faktem je, že my to doma nejíme, maximálně malá, tak přemýšlím, jestli by to přežilo zamrazení, případně jak dlouho by to v tom mrazáku vydrželo, jaké by to pak bylo a tak podobně:) Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3037
3.9.12 19:17

Ja zamrazila vanocni cukrovi, vytahla to pred tydnem a bylo tak jak cerstvy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.9.12 19:18
@tejuho píše:
Ja zamrazila vanocni cukrovi, vytahla to pred tydnem a bylo tak jak cerstvy :).

Právě kvůli tomu mě to napadlo, že o tom už jsem slyšela, že po vánocích to tak někdo dělá:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
3.9.12 19:19

Nasi mrazi kolacky, van. cukrovi, zakusky a vse je po vydelani jako cerstve. Ja si to dam vzdy do mikrovlnky na minutku i v sacku a je to jak z trouby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101948
3.9.12 19:22

Rozhodně přežijou :-) tedy jak dlouho vydrží to nevím, neb u nás takové věci nikdy moc dlouho nevydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
3.9.12 19:32

Jasně, zmrazit jdou :palec: Ale jak dlouho vydrží, to nevím. Já bych to spotřebovala radši do tří měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.9.12 19:34

Zamrazit jddou a jjsou pak jeste lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.9.12 19:35

Určitě zamrazit, ale otázka je proč, když to stejně nejíte :think: :nevim: Můžeš také poslat k nám, my to jíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
3.9.12 19:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
3.9.12 19:43

Zmrazit se dají a vydrží asi měsíc, záleží jak kvalitní byly suroviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.9.12 19:48
@kozisek píše:
Určitě zamrazit, ale otázka je proč, když to stejně nejíte :think: :nevim: Můžeš také poslat k nám, my to jíme :mrgreen:

my to taky jíme a ve velkým, ale malé to nechutná :? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
3.9.12 20:09

Taky jsem zmrazila a poslednich par jsem vytahovala snad po roce a byly dobre a nam bylo taky dobre :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
3.9.12 20:21

Určitě jdou zamrazit. My jsme si takhle zamrazili svatební koláčky i dort a na naše první výročí to snědli a bylo to dobré, skoro jako čerstvě :).

Příspěvek upraven 30.10.12 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.9.12 20:26

Však kus dortu se má na výročí sníst. A u nás přesně tak, dort byl luxusní, vůbec jsem to nečekala - přitom byl ve stejném šupleti jako krevety, nějak mi to nedošlo - ale vůbec nenačuchnul, byl fakt super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.9.12 19:15

Dík za rady, už sou v mrazáku:)) pár jsem jich teda malé nechala, ale jinak, šup tam s něma… já je teda taky jím, ale ne moc ve velkým, jen pár a rozhodně ne po oslavě, kdy su přeslazená :D Takže ony už se někdy spotřebují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí