Ricardovy recepty

2506
1.9.12 14:44

Ricardovy recepty

Koukáte někdo? Chci se zeptat jestli nevíte kde bych ty recepty našla- v psané formě a v češtině :) Díík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
1.9.12 15:15

Ahoj. Našla jsem tady - http://www.foodnetwork.ca/…recipes.html?… ale ty jsou v angličtině, tak leda pomocí překladače, jestli neovládáš :-( V čj se mi nedaří najít nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
1.9.12 15:39

@Štěpina tady osaď jsem si je právě překládala- něco sama něco s překladačem, ale přecejenom to není ono, v té češtině se člověk lépe zorientuje. Stejně jdu ale upéct asi ty Vanilkové sušenky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.10.12 12:31

Tak, tak, v češtině se nadá najít vůbec nic :nevim: ale s pomocí překladače, to není tak hrozné a pokud umíš aspoň trochu anglicky… Jen mi nejde pustit video - že v mé zemi to prý nejde :think: A už jste někdo zkoušel ty Vanilkové sušenky? Jaké jsou? Přemýšlím nad nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
12.10.12 14:44

@lucifuss Já už vanilkové sušenky pekla třikrát, jednou jsem doprostřed ještě přidala čokoládu a byly výborné :P Jinak s těma receptama to dělám tak, že je hodím do překladače na googlu a co mi to nepřeloží si přeložím sama nebo to z toho nějak vyluštím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
12.10.12 19:04

Tak já je taky zkusím :D a s tou čokoládou je to super nápad! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.10.12 15:02

@lucifuss tak pak přidej fotku at se můžu mrknout ;) jo a je tam napsaný vanilkový extrakt nebo sirup a to jsem doma neměla, tak jsem tam dala prostě vanilkový cukr a bylo to i tak moc dobré :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.10.12 10:22

Tak, tak, taky se tam chystám dát vanilkový cukr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.11.14 19:08

ricardovy recepty

Ahoj holky, muzete mi prosim poradit - Ricardo pekl sladke susenky ve formickach na pracinky…nevíte nekterá název? děkuji :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.11.14 17:55

Ahoj, byly to citronove madlenky! Pekla jsem a byly super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie