Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koukáte někdo? Chci se zeptat jestli nevíte kde bych ty recepty našla- v psané formě a v češtině
Díík
Ahoj. Našla jsem tady - http://www.foodnetwork.ca/…recipes.html?… ale ty jsou v angličtině, tak leda pomocí překladače, jestli neovládáš
V čj se mi nedaří najít nic…
@Štěpina tady osaď jsem si je právě překládala- něco sama něco s překladačem, ale přecejenom to není ono, v té češtině se člověk lépe zorientuje. Stejně jdu ale upéct asi ty Vanilkové sušenky ![]()
Tak, tak, v češtině se nadá najít vůbec nic
ale s pomocí překladače, to není tak hrozné a pokud umíš aspoň trochu anglicky… Jen mi nejde pustit video - že v mé zemi to prý nejde
A už jste někdo zkoušel ty Vanilkové sušenky? Jaké jsou? Přemýšlím nad nima…
@lucifuss Já už vanilkové sušenky pekla třikrát, jednou jsem doprostřed ještě přidala čokoládu a byly výborné
Jinak s těma receptama to dělám tak, že je hodím do překladače na googlu a co mi to nepřeloží si přeložím sama nebo to z toho nějak vyluštím ![]()
@lucifuss tak pak přidej fotku at se můžu mrknout
jo a je tam napsaný vanilkový extrakt nebo sirup a to jsem doma neměla, tak jsem tam dala prostě vanilkový cukr a bylo to i tak moc dobré ![]()
Ahoj holky, muzete mi prosim poradit - Ricardo pekl sladke susenky ve formickach na pracinky…nevíte nekterá název? děkuji ![]()