Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Betty MacDonald píše: Více
To poznám ako trhaný chlieb, dávam do podlhovastej formy. Takto by som to mohla tiež skúsiť.
My dneska byli na houbach.. neco malo jsme nasli. Zitra nakrmím sušičku. Dneska jidlo v lese na pařezu
Adventure menu, ja s malou knedlo, vepro, zelo.. a muz kure na divoko s ryzi.
K večeři udelal muz testoviny s houbama a smetanovou omáčkou. Zitra budou pečené kruti haxny, šťouchačky a okurkový salát.
Me to hlava nebere. V 5:12 se uz vari marmelada? V kolik jsi vstavala a proc? ![]()
@Winter garden píše: Více
Vstávala jsem ve tři. Proč, to se mě neptej, taky bych to ráda věděla. Mám to tak celý život.
Jsem na tom podobně. Akorát nevařím. Někdy si čtu, někdy vyrábím munici.
@KalamityJohn
Dřív jsem vstávala okolo půl čtvrté, tak jako do práce. Čím jsem starší, tím vstávám dřív… kolikrát se vzbudím o půl druhé, ale nutím se ještě ležet. Je to k ničemu, jak se vzbudí mozek, už neusnu.
To je sileny, to mas takhle kazdy den?
V kolik chodis spat?
@Eemii ano, mám to tak každý den už od dětství, jsem ultra skřivan
nejvíc toho doma udělám od čtyř do devíti ráno.
Většinou si během dne chvíli lehnu, a spát chodím jak kdy, většinou okolo deváté. Ale po šesté odpoledne už cítím mentální únavu
nejsem schopná luštit sudoku ![]()
@Betty MacDonald Je pravda, ze treba kdyz vstanu v ty 4, tak si v klidu uvarim, upecu, vyzehlim. Ale ta rodine ( rozumej decka) pak bantujou min do 9 a to uz mi slusne z unavy tecou nervy. Ja jsem navic sova, co rada vstava brzy rano
, takze chronicky nevyspala…
@Winter garden píše: Více
Vstávat ve 4 ránu. Nechápu to sebebičování.