Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@crazymisha píše:
Děkuju za nápady, nakonec jsem udělala maso-zeleninovou směs, uvařila těstoviny a dala to zapéct.muzes, prosimte trosku specifikovat recept?
neco takoveho bych chtela taky zitra udelat, ale nefim jaaaaak
MCCAIN hranoky. http://www.mccain.cz/…23_fristyle/
ty to tvarem písmene U. a taky losos nějaka zeleninka.
Pórkovou polívku s vaječnou zásmažkou a sekanou s bramborovou kaší ![]()
@Brittana
asi už to není aktuální, promiň, já tady teď pár dní nebyla…
Jinak maso na nudličky, zakápnout olejem, česnek, kari, sladká paprika, sůl, pepř, orestovat, přisypat zeleninu (já dala sterilovanou kukuřici a mraženou zeleninovou směs), nechat provařit, lehce podlít, dochutit. Uvařit a scedit těstoviny, dát do pekáče, na to směs, zamíchat, zalít vajíčkem s mlékem a zapéct.
Včera mletá sekaná s bramborem, k večeři šumavské topinky
dneska segedín s knedlíkem
zítra segedín a hovězí vývar s játrovými knedlíčky
U nás dnes kapusta s bramborem, zítra špenát s vajíčkem a brambor. knedlíkem
U nás je dneska koprovka a k večeři vepřový řízky se šťouchanýma bramborama ![]()
U nás bude zítra pečená krkovice na žampionech s rýží a doufám, že to zůstane i na sobotu…v sobotu k tomu přivařím vývar kuřecí…no a v neděli budou asi špízy ale to je jen plán ![]()
Včera halušky s brindzou a slaninou. Dnes byla tarhoňa se zeleninou, je to ta tarhoňa? No nevim…to je fuk. Zítra budou bramborové knedlíky s uzeným masem a cibulkou a v so kuřecí paličky v jednom pekáči s bramborem na rozmarýnu.
K obědu bylo rizoto a k večeři těstovinový salát se zeleninou, vepř. nudličkami a dresinkem ![]()
Vcera veprove dusene v mrkvi s bramborem, dnes a zitra rybi polevka a omacka co dum dal s masem a bramboren ![]()
@Nainuva v pohodě, koupila jsem klasiku co kupuju v penny a bylo to dobrý
chlap říkal, že super, že se tady mám inspirovat častěji