Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1052
21.1.14 10:31

U nás dnes kuřecí plátek v horčicové smetanové omáčce s pečeným bramborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.1.14 10:39

Dnes karbanátky, brambor, okurkový salát
V týdnu ještě- francouzké brambory, zapečená brokolice s bramborem a kuřecím, pečená stehna a americké brambory, měli jsme párek a kaši, často dělám játrovku, kuře na paprice, kuřecí směs se zeleninou a kuskusem/rýží. Řízek, přírodní řízek, kuřecí plátek s Uho a brusinkama- to miluju :mrgreen: buchtičky se šodo,
těstoviny s kuřetem a lečem ze skla zapečené se sýrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
21.1.14 10:41

Já zapékám brambory s brokolicí a smetanou, polévka vývar se zeleninou od včera. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
21.1.14 10:42

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem. Pro 11ti měsíční svíčková s telecím masem a místo smetany UM + těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
21.1.14 10:46

@lidap
Vždycky se inspiruji tady: http://www.apetitonline.cz/
Dneska mám penne all´arrabbiata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
21.1.14 10:57

My máme kyselicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
21.1.14 11:02

My máme dnes taky svíčkovou s domácím knedlíkem, další den fazolove lusky s vejcem, pak rizoto a jednou sladké jídlo- Honzovy buchty, na veču palacinky, jo a ještě budou v brZké době boloňske špagety a kuřeci řízky z bram. kaší. Toť, na co máme suroviny v lednici a mrazáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
21.1.14 11:05

Taky dnes svíce s dom. knedlem, zítra smažená brokolice, k tomu dneska ještě peču v domácí pekárně vanilkový oblak a právě jsem našlehala domácí pribiňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
21.1.14 11:08

Polévka rajská, pro nás s manželem čočka s uzeným, malá špagety carbonara (čočku nejí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
21.1.14 11:10

Ja delala mescce, rikam tomu tak :D Dam do alobalu naspod brambory, ktere posolim na to dam nakrajenou cibuli a na to maso nebo klobasku a muzete to smichat se slaninou nebo spekem, kdyz je treba susi maso, jako kureci. Zabalim do alobalu a dam na plech do trouby upict. Brambory jsou luxusni, milujeme to! Sice dyl trva nez se to vsechno oloupe a nakraji, ale pak se to hodi do trouby a nemusite se o to starat. Nekdy pridam i nakrajenou cervenou papriku k cibuli at je to barevnejsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.1.14 11:13

Ženský, poraďte mi prosím nějaký oběd - mám vepřové maso na kostičky, párek, mraženou zeleninu… Chtěla bych z toho nějakou směs buď k těstovinám nebo k bramborám, rýži nemám. Napadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.1.14 11:17

Rajska polivka a testoviny „caprese“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
21.1.14 11:20

Pro malou 17m pohanku s restovanou karotkou a cibulkou na masle a lososa a pro nas velmi pikantni spenatove tagliatelle se smesi veproveho masa a zeleniny(porek, rapikaty celer, paprika, cesnek) to vse delane na pikantnim oleji ze susenych rajcat a k veceri gulasovou polevku :palec:

• Citovat
  • Upravit
15225
21.1.14 11:23
@crazymisha píše: Ženský, poraďte mi prosím nějaký oběd - mám vepřové maso na kostičky, párek, mraženou zeleninu… Chtěla bych z toho nějakou směs buď k těstovinám nebo k bramborám, rýži nemám. Napadá vás něco?

Hodila bych na olej pórek, pak maso a k tomu tu zeleninu, podusila a je to. Sůl, oregano, tymián. Úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
21.1.14 11:25

@Nainuva můžu se zeptat jak děláš ty těstoviny s tím lečem?? ;) uplně mi to vehnalo sliny do pusy :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii