Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jullls píše:
Holky, PROSÍM… vařím kuře na paprice…zbývá mi jen zahustit a zapoměla sem světlou jíšku… mouka s vodou mi vždy udělá „moukový slepený“ koule
prosím, raduuuuuuuuuuuuuu
jisku ja delam z masla s moukou, za neustaleho michani. Nbeo to neni to co myslis? ehm..jsem obcas este v mnohem amater ![]()
@jullls píše:
Holky, PROSÍM… vařím kuře na paprice…zbývá mi jen zahustit a zapoměla sem světlou jíšku… mouka s vodou mi vždy udělá „moukový slepený“ koule
hustím vždy moukou s vodou, vyndám kuře z omáčky a pomalu leju z hrnku rozkvedlanou mohku ve studené vodě a zároveň druhou rukou ten čúrek metličkou zašlehávám do omáčky, ten čúrek musí být tenký, asi jak prstík novorozence
a pak pořádně metličkou ještě prošlehat a nechat tak 5 minut mírně probublat. nikdy to cucky neudelalo. ![]()
Ok, „naliju“ to tam a uvidim…
nechce se mi běžet pro jíšku… ![]()
@Clementine píše:
hustím vždy moukou s vodou, vyndám kuře z omáčky a pomalu leju z hrnku rozkvedlanou mohku ve studené vodě a zároveň druhou rukou ten čúrek metličkou zašlehávám do omáčky, ten čúrek musí být tenký, asi jak prstík novorozencea pak pořádně metličkou ještě prošlehat a nechat tak 5 minut mírně probublat. nikdy to cucky neudelalo.
jo ahaa, tak zase jsem o neco chytrejsi
taky bych to popletla, ehm
@jullls píše:
Ok, „naliju“ to tam a uvidim…nechce se mi běžet pro jíšku…
musis to mit fakt v te STUDENE vode do HLADKA rozmichane. To je zaklad uspechu ![]()
Já dělám jížku taky mouka a voda, dám to do skleničky s víčkem, a protřepávám jak s šejkrem, ať nemám hrudky. Pak stejným způsobem jak @Clementine a nikdy nemám sraženou omáčku nebo hrudky…
Ať se ti to povede ![]()
@elluan píše:
Já dělám jížku taky mouka a voda, dám to do skleničky s víčkem, a protřepávám jak s šejkrem, ať nemám hrudky. Pak stejným způsobem jak @Clementine a nikdy nemám sraženou omáčku nebo hrudky…
Ať se ti to povede
zajimavy zlepsovak! taky prubnu ![]()
Oživuji diskuzi
K obědu dnes budou Lasagne (bez masé) a k večeřiu krůtí řízečky obalované v rýžové mouce se šopákem!
Dnes peču francouzský slaný koláč Quiche a zapečené jáhly se zeleninou a masem.