Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jullls
12.9.12 10:33

Holky, PROSÍM… vařím kuře na paprice…zbývá mi jen zahustit a zapoměla sem světlou jíšku… mouka s vodou mi vždy udělá „moukový slepený“ koule :(
prosím, raduuuuuuuuuuuuuu :)

• Citovat
  • Upravit
338
12.9.12 10:40
@jullls píše:
Holky, PROSÍM… vařím kuře na paprice…zbývá mi jen zahustit a zapoměla sem světlou jíšku… mouka s vodou mi vždy udělá „moukový slepený“ koule :(
prosím, raduuuuuuuuuuuuuu :)

jisku ja delam z masla s moukou, za neustaleho michani. Nbeo to neni to co myslis? ehm..jsem obcas este v mnohem amater :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.9.12 10:41
@jullls píše:
prosím, raduuuuuuuuuuuuuu :)

hustím vždy moukou s vodou, vyndám kuře z omáčky a pomalu leju z hrnku rozkvedlanou mohku ve studené vodě a zároveň druhou rukou ten čúrek metličkou zašlehávám do omáčky, ten čúrek musí být tenký, asi jak prstík novorozence :-) a pak pořádně metličkou ještě prošlehat a nechat tak 5 minut mírně probublat. nikdy to cucky neudelalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
12.9.12 10:42

Ok, „naliju“ to tam a uvidim… :) nechce se mi běžet pro jíšku… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
338
12.9.12 10:42
@Clementine píše:
hustím vždy moukou s vodou, vyndám kuře z omáčky a pomalu leju z hrnku rozkvedlanou mohku ve studené vodě a zároveň druhou rukou ten čúrek metličkou zašlehávám do omáčky, ten čúrek musí být tenký, asi jak prstík novorozence :-) a pak pořádně metličkou ještě prošlehat a nechat tak 5 minut mírně probublat. nikdy to cucky neudelalo. :nevim:

jo ahaa, tak zase jsem o neco chytrejsi :palec: :kytka: taky bych to popletla, ehm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.9.12 10:43
@jullls píše:
Ok, „naliju“ to tam a uvidim… :) nechce se mi běžet pro jíšku… :jazyk:

musis to mit fakt v te STUDENE vode do HLADKA rozmichane. To je zaklad uspechu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
12.9.12 10:44

Já dělám jížku taky mouka a voda, dám to do skleničky s víčkem, a protřepávám jak s šejkrem, ať nemám hrudky. Pak stejným způsobem jak @Clementine a nikdy nemám sraženou omáčku nebo hrudky…
Ať se ti to povede :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
12.9.12 10:48

Děkujůůůůů. Pak písnu co mi z toho vzniklo :)

• Citovat
  • Upravit
338
12.9.12 10:51
@elluan píše:
Já dělám jížku taky mouka a voda, dám to do skleničky s víčkem, a protřepávám jak s šejkrem, ať nemám hrudky. Pak stejným způsobem jak @Clementine a nikdy nemám sraženou omáčku nebo hrudky…
Ať se ti to povede :potlesk:

zajimavy zlepsovak! taky prubnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.1.13 15:07

Oživuji diskuzi :mavam: K obědu dnes budou Lasagne (bez masé) a k večeřiu krůtí řízečky obalované v rýžové mouce se šopákem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
31.1.13 15:59

Krůtí na houbách ve valstní šťávě, zakys. smetana, rýže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
31.1.13 16:02

Noky s kurecim masem, brokolici a syrovou omáčkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.2.13 09:32

Dnes peču francouzský slaný koláč Quiche a zapečené jáhly se zeleninou a masem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.2.13 12:29

Kuřecí maso se sýrovou omáčkou a vařené brambory. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.2.13 12:56

Mrkvovou omajdu, dušen králičí a těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí