Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
6.2.14 13:21

@crazymisha Ta omáčka co dům dal.. co si pod tím představit? Vyzkoušela bych :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
6.2.14 13:25

Jinak u nás dnes bramboráky, perník s čokoládou a kokosem a k večeři domácí pizza nebo karbanátky s bramborama a okurkový salát i na zítra.. :)

• Citovat
  • Upravit
890
6.2.14 21:25

@Hr4sek22
Na oleji či sádle zprudka opéct osolene a opeprene platky masa, vyjmout, do vypeku dat smazit cibuli najemno, pak vratit maso, dat lzici plnotucne horcice, podlit a nechat dusit. Pak jsem dala kostku bujonu, dolila vodou, dala tam trochu mrazene zeleniny pod svickovou (ja mam domaci strouhanou), zahustila a dochutila. Ke konci jsem pridala jeste lzicku horcice jen tak na zavoneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
6.2.14 21:27

Dnes plnene bramborove knedliky, zitra jen nejaka husta vydatna zeleninova polevka - nejaky tip? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
7.2.14 07:55

@crazymisha My měli včera hutnou brokolicajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
7.2.14 07:57

Dnes roštěnou s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.2.14 09:04

Hovězí vývar, zapečená brokolice s brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
7.2.14 09:07

Holandský řízky s kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
7.2.14 09:09

My dnes zapečené vepřové s brambory a zítra asi kuře s nádivkou a v neděli klasika - řízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
7.2.14 11:31

Brokolicový krém
těstovinový salát se sojanézou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
7.2.14 11:35

@simonka07 Sojanéza :D

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
7.2.14 11:38

Vidím, že brokolice dost frčí. Asi dneska taky jednu koupím. Dlouho jsme neměli :palec:

U nás k obědu nejspíš rajská s masovýma kulkama a knedle/těstoviny :)

• Citovat
  • Upravit
1169
7.2.14 12:01

@Hr4sek22 ach jo.. rajskou bych si dala :D ale krotím své chutě

to víš, ke mně do bytu jiné tatarky a majonézy nesmí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
8.2.14 15:48

Tak indické řízečky a hranolky do trouby MCCAIN. Je to bašta a dezertík horké maliny. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.14 15:56

Já tohle sice nebudu vařit zrovna dneska, ale už to mám v mražáku - kančí kýtu, mňam…Prošpikuju ji slaninou, nakrájím kořenovou zeleninu, pokladu ji, zaliju to vše červeným vínem - nejlépe španělské Faustino. Druhej den maso upeču, výpek sliju (zeleninu nepasíruju, vyhodím ji), vezmu kastrólek, dám máslo, šípkový protlak, šípkovou marmeládu, povidla, ten výpek, nastrouhám tam klasický švestkový perník a naliju zbytek láhve toho stejného červeného vína. Povařím to, nechám zredukovat, samo se to zahustí, ani není potřeba kořenit, možná snad trochu citrónu a vyjde mi kančí kýta na šípkovo perníkové omáčce - je to fakt hrozně dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí