Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
21.1.14 11:26

My máme dnes bramboračku s hříbkama a pikantní fazolový guláš s klobáskou :P

• Citovat
  • Upravit
33
21.1.14 11:28

Vepřové maso bych jen opepřila a osolila, prudce orestovala na cibulce, pak trochu podlila a nechala dusit skoro do měkka (záleží co máš za vepřové). No a vedle bych na pánvi orestovala cibuli na větší kousky, spolu s párkem a zeleninou. Pak bych to dala dohromady a něčím co máš doma dochutila, případně ještě podlila a trochu dohustila (mouka nebo solamyl), aby jsi měla trochu i omáčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
21.1.14 11:28

Sekanou s bramb. kaší + rajčato-okurkový salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.1.14 11:58

Holky moc děkuji za inspiraci a odkazy :).
Nakonec jsem to vyřešila následovně(podle obsahu lednička a mrazáku). Manželovi udělám vepřové v kapustě s bramborem či chlebem(podle jeho chuti)a dětem (8 let a 21 měsíců) zeleninovou polévku s krupičkou a vajíčkem, kuřecí dušené v mrkvi a brambor. No a já protože jím téměř všechno, si dám od všeho kousek :lol: Přeji pěkný i když u nás upršený den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
21.1.14 13:35

Děkuju za nápady, nakonec jsem udělala maso-zeleninovou směs, uvařila těstoviny a dala to zapéct.

Jinak pro inspiraci, včera dušená kapusta s vepřovým masem a vařeným bramborem a kapustová polévka. Předtím těstovinový salát s mini steaky, rizoto, kuskus s dušenou zeleninou, kašpárek (bramborová kaše s párkem :-D )…
Na zítra nám zbydou těstoviny ze dneška a k tomu udělám hovězí vývar s játrovými knedlíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.1.14 14:15

@Nicolink Upeču klasicky kuře a oberu z něj maso. Uvařím pytel těstovin. A pak do hlubokého pekáře dám ty těstoviny, kuřecí maso a lečo ze sklenice a promíchám. Nechám chvíli zapékat a ke konci na to dám eidam- nebo do toho zamíchám. On se krásně rozpustí a pak se v tom táhne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
21.1.14 14:24

@Nainuva mňááám :jazyk: myslím, že mám oběd na zítra :lol: děkuju moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18223
21.1.14 14:27

@Nicolink :palec: ať chutná :palec: a zeleninku z leča je dobrý ještě nakrájet, protože je velká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
21.1.14 14:34

@Nainuva já kupuju lečo ve sklence kde je sotva poznat nějaká zelenina :mrgreen: jaké teda kupuješ??? :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33
21.1.14 14:53

Těstoviny s kuřetem a lečem :)? To vůbec není špatný, to dám asi zítra :D já též děkuji za nápad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
22.1.14 11:30

@lidap už to peču :D

• Citovat
  • Upravit
6653
22.1.14 12:59

Včera jsem uvařila kuřecí na paprice, znojemskou a svíčkovou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.1.14 13:17

Ahoj,
já ty těstoviny spáchám až zítra :). Moji drahouškové si totiž včera naporoučeli, že na dnešek by byly dobrý ovocné knedlíky, takže jsem ráno zapátrala v mrazáku a vytáhla borůvky :D. Takže u nás jsou dneska borůvkové knedlíky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
22.1.14 13:26

Houbovou omáčku :P

• Citovat
  • Upravit
5473
22.1.14 13:33

My měli včera a dnes kuřecí maso, na to brambory na plátky, vše zapečené se smetanou.

Závidím, když čtu ty různé specialitky, co tu vaříte, taky bych zkusila leccos, ale starší syn (3,5R) je tak vybíravý, že jsem odsouzená vařit pár běžných jídel dokola (on ty nové věci ani neochutná, je hrozně nedůvěřivý k jakýmkoli novým potravinám, jako bychom ho chtěli otrávit, zajímavé je, že sladkostí se to netýká :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí