Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak já dnes vařila vepřové závitky s bramborem, a zítra bude kuřecí kari s rýží, k večeři palačinky s lesním ovocem, a zítra k večeři jen chléb ve vajíčku
@Gabrielaaa píše:
Tak já dnes vařila vepřové závitky s bramborem, a zítra bude kuřecí kari s rýží, k večeři palačinky s lesním ovocem, a zítra k večeři jen chléb ve vajíčku
@vodolejka kočko to je jen náhoda, protože sem na to byla nakoupit a maso do kari naložila, jsou dyn kdy v kuchyni nehejbnu
![]()
@Gabrielaaa píše:
@vodolejka kočko to je jen náhoda, protože sem na to byla nakoupit a maso do kari naložila, jsou dyn kdy v kuchyni nehejbnu![]()
Smím se přidat?
U nás budou květákové placky s bramborama a asi i okurkový salát. (Tedy, jestli to zvládnu umatlat)
@Kikla píše:
Smím se přidat?
U nás budou květákové placky s bramborama a asi i okurkový salát. (Tedy, jestli to zvládnu umatlat)
mnam to bych si dala
jak delas presne ty placky, s cim to smichavas? ![]()
Jsem líná, takže zapečené brambory s brokolicí a uzeným sýrem navrch.
Uvařím květák (paŇmaminka ho strohá syrový), pak ho rozšťouchám. Přidám vyšlehaný sníh. Žloutky, mouku a koření - sůl, pepř a muškát dohromady v jiné míse do polotuhé hmoty, pak přidám květák se sněhem. Smažím malé placky, jsou nadýchané a mňam.
Manželova variantra - vařený květák, rozhňahňat, přidat strouhaný sýr, celé vejce, mouku, sůl pepř. Tyhle jsou tužší, ale jsou taky moc dobré.
@Kikla píše:
Uvařím květák (paŇmaminka ho strohá syrový), pak ho rozšťouchám. Přidám vyšlehaný sníh. Žloutky, mouku a koření - sůl, pepř a muškát dohromady v jiné míse do polotuhé hmoty, pak přidám květák se sněhem. Smažím malé placky, jsou nadýchané a mňam.
Manželova variantra - vařený květák, rozhňahňat, přidat strouhaný sýr, celé vejce, mouku, sůl pepř. Tyhle jsou tužší, ale jsou taky moc dobré.
Mnam, diky
to si zitra urcite udelame ![]()
@Kikla píše:
Držím palce, není to složité a je to moc dobré.
No prave, uz tes se me sbihaji sliny, cheche, a este s tim okureckovym salatkem, no mnamka!
![]()