Recept: Pohanková raw kaše

Přidat recept
 
Hodnotilo 0 lidí

Postup

Pohanku namočte den dopředu do dostatečného množství vody. Pohanka vodu nasákne, takže vody je lépe jí tam dát opravdu více.
Druhý den ráno pohanku pořádně propláchněte v sítku.
Pomocí tyčového mixéru pohanku společně s ostatními ingrediencemi rozmixujte dohladka. Pokud je kaše moc hustá, přidejte trochu vody nebo rostlinného mléka.
Podávejte v miskách s ovocem (banán, maliny, hroznové víno, hruška, kiwi atd. – prostě podle toho, co mate rádi), müsli, kokos a semínka.

Za recept děkujeme Monice z blogu http://www.thetrailadventures.com/salaty.

Autor: admin

Ingredience

  • 1 hrnek pohanky
  • 1 banán
  • 1 lžíce datlového sirupu nebo medu (záleží na, jak sladkou chcete kaši mít, klidně můžete vynechat)
  • 1,5 lžíce RAW kakaa
  • 1 lžíce chia semínek (můžete nahradit lněným semínkem nebo úplně vynechat)
  • Špetka skořice
  • ¼ hrnku vody nebo rostlinného mléka
  • Ovoce, musli, semínka

Chutnalo vám? Okomentujte recept Pohanková raw kaše

Váš příspěvek