Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Winter garden píše: Více
U nás raděj zalízt do sklepa nebo do vany, protože tě nejspíš dostanou lítající trosky nebo sklo z oken. Ještě jsem to nikdy nedělal, i když máme občas varování před tornádem ve Virginii.
Zase burger k večeři. Tentokrát s modrým sejrem. Žena mne vytáhla na večeři oslavit Den otců. Burger moc dobrej, ale pak jsem si musel na hajzlu umejt fousy.
Já si koupila balík krevet, tak mám krevetový týden.
Včera byla moje oblíbená letní rychlovka: krevety s cuketou v rajčatové omáčce. Dneska z další části udělám kari s rýží.
@Livi92 píše: Více
Máme kousek prodejnu mořských plodů. Hit jsou krevety na másle s česnekem, a k tomu salát. To bychom mohli pořád.
U nas se asi vratila angina, cekame na vysledky trech ampuli krve.. Takze zase doma. Nemam naladu ani energii varit.
Takze za chvili pujdou do trouby rybi prsty a uvarim brambory. To je dnes vrchol nasi gastronomie.
My jen hrstkovou polivku. Na veceri bude bramborovy salat s vejci a koprem.
@Livi92 píše: Více
Já krevety přidávám do jambalaya a často je dělâme jen v páře. U krevet jde hodně o koření - používám třeba cajun nebo Old Bay.
@KalamityJohn píše: Více
Vraždila bych za bujabézu ( nechce se mi hledat jak to to správně píše, a z hlavy to nedám).
@Anonymní píše: Více
Taky to vzdycky hledam - bouillabaisse.
Manželka ze všech nejlepší jí někdy vaří o vánocích.
Dneska? Co dům dal
Polívka z vývaru a k tomu brambory s vajíčkem, žádná velká věda, ale ať je teplo v bříšku.
Včera se dorazilo grilované kuře a jahodový dort.
Dnes hovězí guláš s čerstvým chlebem. A lednička je plná vychlazených jogurtů a zmrzliny.
Nemusíš bydlet ani v domě, stačí bydlet v bytě pod střechou, kterou opravují nýmandi a začnou předem hlášené přívalové deště. A hned máš během 10 minut zničené vsechno. A před pár měsíci jsi skončila kompletní rekonstrukci, kdy předtím zůstaly jen nosné zdi. A majitel firmy, co dělá rekonstrukci, od toho dává ruce pryc, protože idiot nemá pojistku.