Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Winter garden píše: Více
Manžel včera a předevčírem taky griloval, hlavně proto, abychom si už víc netopili doma. Na zahradě je to jedno. ![]()
Dneska jsem jen to zbylé grilované maso ohřála, dali jsme si s bramborovou kaší a spoustou zeleniny.
Já dělala zapékané brambory se sýrem - v remosce v dílně.
Zítra ráno tam vyběhnu uvařit těstoviny a vajíčka - bude těstovinový salát.
Poslední dobou moc nevaříme, ještě minulý víkend jsme se jeden den hecli na vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem, druhý den guláš s houskovým knedlíkem a ještě na začátku týdne manžel uvařil zadelavanou kapustu s uzeným masem a bramborem. Dneska jsme teda zase vařili, manžel udělal mleté karbenátky, my se synem s bramborovou kaší, manžel s opecenyma bramborama.
@Betty MacDonald píše: Více
Ted je nafucenej venku, ze sedim za sklem
. Tady pochopeni nenajdu.
Jeste si bude stezovat, ze pro me griluje a ja si to ani venku nesnim
. Byla jsem prevlect troje povleceni a leje ze me…
@Titty píše: Více
Tak to jste to hezky vymysleli a pochutnali si
.
Ale sedeli jste doma ne? Tady se ocekava moje ucast v pekle.
nejdu!
Tak pozor - my jsme ješte vyšši liga! Muj chlap včera vymyslel pro decka a jejich kamarády u lesa táborák a opékání buřtu. Myslela jsem, že to se mnou šlehne. Ale všichni prežili, les drží a ani hasiči tu nebyli. Jinak region JM.
@jamik1416 píše: Více
Ja jsem teda vylezla ven a snedla jsem jeden burt v ramci domaci “pohody”
. Asi dostanu metal ![]()
Tak to jseš dobrá. Já jsem snedla kus papriky, zapila to litrem minerálky a řekla jsem jim že odcházím, ať si tam delají co chteji. Dneska ani v bazénu nešlo vydržet.
@jamik1416 píše: Více
Rano jsem odkryvala bazen v 9:00 a spalila jsem si ruce o vodu, brrr. Decka se tam s muzem rachali cely den. Ted sedi dva na slunicku a pousti si hudbu a ja tady pod klimou tise zavidim ![]()
Zkusil jsem něco novýho. Kuře se žampióny a chřestem, rejže. Povedlo se.
@Betty MacDonald píše: Více
Pěkné, silné rostlinky marihuany…
![]()
Dnes byl kuřízek s brkaší, salát z čínskýho zelí, točená zmrzlina v polystyrénu, kafe, cigáro… ![]()
Zítra bude brkaše s kuřízkem, čínský zelí… ![]()
Na večeři bude asi kuřízek s chl… ![]()
Tak holky co v těch vedrech?
Vaření strašně ohřívá interiér. Koukám že někdo vaří v dílně
no máme vařič pro zvířata ve stodole tak asi tam vždy udělám základ:-)
Trouba mi přijde trochu lepší, když je to rychlé ( panenka/ryba).
Měli jsme teď ve vedrech: těstovinový salát se šunkou a sýrem, rychlý bramborový s cibulkou a pažitkou a jogurtem, místo pizzy obložené bagety vším co bych na ni dala+ mozzarela salát s rajčaty, teď jdu dělat tuñákovou pomazánku.
Chlap je hrozný masozrout tak je to těžký s těma studenýma jidlama.