Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Štěpínek1 píše: Více
Remoska bez víka
mám velkou. Nevadí, kdyz je toho na pečení méně, většinou vařím i tak na 2 dny. A nebo kdyz je nas hodně tak na 1 chod. Do malé toho více nenacpeš, naopak to nevadí.
@Štěpínek1
Rozhodně remoska. Já tu svou už moc nepoužívám, spíš ji půjčuju mladým, když jedou na chatu. Ale byla jsem s ní velice spokojená. Dokonce mám jednu po babičce, vypadá hodně archivně
, ale je stále funkční.
Remoska je prostě držák.
@Betty MacDonald píše: Více
Máma nám v remosce na chatě pekla buchty, kuře - co bylo potřeba. Ta remoska je furt ještě v používání, musí bejt z šedesátých let.
A nově mají remosky na výběr i nerez hrnec, takže v něm jde nejprve osmahnout cibulka, pak dát maso a péci. A myslim, že kámoška říkala, ze mají konečně zase odnímatelné kabel. V remoska peču celoročně na balkóně, nemám ráda vůní při vaření v bytě ( zvlášť u pečení se to špatně větrá. Vím, v tomhle jsem divná). A když jsou vedra, nepřitápím v kuchyni.
Dnes obalovaný květák, nové brambory a rajčatový salát nebo okurkový co kdo bude chtít 😊
Dnes brambory z Francie, zelí z Číny, oplatkový trubičky s nugátovou náplní z Makedonie, káva z Jihlavy, cigarety nevímodkud… ![]()
@884135 píše: Více
ani ruského…
Ale na druhou stranu… Dnes UA trefila pár hangáru na ruském letišti a zřejmě to odneslo i pár letadel - to je žrádlo!!!
![]()
Včera karbenátky s brkaší, okurkový salát.
Dnes a zítra vaří gril, konečně je příjemných třiadvacet stupňů a mírný vánek ![]()
Dnes přírodní prasečí plátek s okem z vola, hranolama z brambor, hořčice, tatarka, okurky nakládačky lehce přerostlé /20,–Kč za kg/ nakrájené na plátky a osolené, točená zmrzlina z polystyrénového kyblíku, káva cigareta, buchta na plech se směsí mletého máku a švestkové marmelády /marmeláda domácí výroby z darovaných švestek, mák nemletý koupen za 9,–Kč/250g lehce po lhůtě min. trvanlivosti/…
![]()
@bse.pedro píše: Více
Pedroušku, takto by to měl psát každý… jasně, stručně, přehledně ![]()
Vcera rychle testoviny, s c. olivami, panenkou a parmazan. Odpo grilovacka. Dneska cins od Vitany s kurecim a ryzi.
Zitra pečená krkovička s kosti a brkaše, rajcatovy salat.