Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bse.pedro píše: Více
Opravuji, salát nebyl okurkový, ale čínskozelový… A právš jsem sežral poslední meruňku, dobrou, sladkou, před pár dny v Kauflandu 2kg za 100,–Kč, země původu Řecko… ![]()
Medailonky z panenky na tymiánu s rýží Čevabčiči s bramborem
Zítra tuňákový salát
Buchta s těmi malými lesními borůvkami a polevou ze zakysané smetany - ty lesní borůvky strašně milujeme ![]()
Hovězí vývar - maso, nudle, zelenina.
Boruvkove knedlíky, tvaroh, strouhaný perník, cukr, máslo. Zítra stejná polévka, kuře pečené na rajčatech, brambory
Borůvky jsem koupila od mladé ukrajinské paní, která si tím přivydělává mezi smenami ve fabrice. Ve středu 5 litrů, ty už jsou pryč a zítra 10.
Dnes dorazíme žebírka s novými brambůrky, tatarka (nevím, jak jinde, ale u nás je šílená spotřeba
), včera večer jsem udělala vajíčkový salát, na přání, samozřejmě
drahý neustále počítá vejce a když o víkendu zjistí, že jich je víc než dvacet, tak chce svůj salát
my totiž bereme v práci domácí vejce od kolegy za směšnou cenu. Každé pondělí.
Ve skleníku už dozrávají papriky a rajčata a tak dnes už bude konečně lečo 😊
@Betty MacDonald píše: Více
Jak mam pod 20 vajec, kupuju dalsi plato, mame silenou spotrebu, cca plato tydne. Taky berem domaci, ale ne vzdy to staci, takze i kupovane.
@Eemii píše: Více
Ani se neptej, kolik spotřebujeme my
, víc než plato…ale já často peču, právě jsem zadělala na koláče. Jojo, vejce a máslo, to mizí kosmickou rychlostí ![]()
@Eemii @Betty MacDonald ve ctvrtek jsem koupila plato od kolegy. Jsou tam 4 a to jsem nepekla…jen do palacinek jsem jich prskla 6. Ted slepicky krmene travickou snaseji lahodna vejce..