Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@KalamityJohn píše: Více
Podle receptu od známého mé dcery, je to Ind, co s ním pracovala v Anglii. Napíšu další dceři, která si můj sešit s exotickými recepty půjčila, ať mi ho přepošle, jestli chceš. Já teď indická jídla nevařím, chlap nesnáší curry.
Ale je to jako s našimi jídly, co kraj, to trošku jiný recept.
Včera zapečený pekáč. Vepřová kýta, brambor, paprika, cibule, koření. To budem mít ještě i na zítra. K tomu zelenina ze skleníku.
@884135 píše: Více
Hm a ještě s vlašáky, to zkusím příště vylepšit ![]()
Jsme uvareny z cesty mestem od detske dr. Nemame na nic chut. Pak az vychladneme dame si s dcerou zase upect jen brambory, s cibuli a troskou speku. K tomu zase zakysku s cesnekem. Nejsme vubec kreativni a je nam to jedno. ![]()
Dneska budu dělat tvarohové knedlíčky se studenou, jahodovou omáčkou
Včera jsme vyráběli jahodovou zmrzlinu, snad bude dobrá.
@Konys
a kolikatou anginu to mate? Soucitim, taky na ne trpim.
@Betty MacDonald píše: Více
To nemusíš, byl jsem spíš jen zvědavej.
Ale naŝel jsem, že to je indická variace portugalskýho jídla. To jsem nevědêl.
@Winter garden píše: Více
Ja uz je snad ani nepocitam. Dcera na ne trpi, letos ma asi 4.
Ja jako mala na to trpela taky.. Ceka nas vysetreni na orl, tak jsem zvedava co nam poví. Až dobere atb v nedeli, tak od pondeli nasadime Bactoral. A na konci leta Broncho-Vaxom. A budeme se modlit, at to da pokoj. ![]()
Kuřecí nudličky na rajčatech a olivách, s rýží. Večer toskánský chlebový salát, už se na něj těším.
Zítra květákové placičky, brambory, tatarka, nějaký salát, asi zase okurkový s jogurtem. V neděli domácí pizza, odměna dětem za výzo. Měli jsme jít původně do pizzerky, ale odmítám ve čtyřicítce vedru vylézat z baráku.
Měla jsem VELMI náročný týden, třikrát jsem byla dýl, v úterý jsem měla zažívací potíže z toho vedra, trpím na to.
Včera jsem v práci nalitala šestnáct km, likvidovala mravence, myši, logrem ucpanej odtok na třech umyvadlech, absolvovala nejnudnější bezpečnostní školení svého života, po obědě a vsedě, takže mi padala hlava celý dvě hodiny ![]()
Těšila jsem se domů, až něco upeču.
Letos máme úplně luxusní rajčata, rostou jak kouzelný fazolky.